Eseniya Опубликовано January 13, 2011 Жалоба Опубликовано January 13, 2011 Нотариус вынесла постановление об отказе (наследство)И написала -"В соответствии со ст.285-287 ГПК Украины,этот отказ может быть обжалован и т.д......... Открываю ГПК и смотрю...ст.285 Стаття 285. Розгляд справи 1. Справи про обов'язкову госпіталізацію до протитуберкульозного закладу або про продовження лікування суд розглядає Мой вопрос.У нас еще есть один ГПК?Или я с ума сошла?Или нотариус? Цитата
vekt Опубликовано January 13, 2011 Жалоба Опубликовано January 13, 2011 Чо то я не понял. Каким боком вообче нотариус к ГПК? У меня тоже крыша едет? Цитата
Eseniya Опубликовано January 13, 2011 Автор Жалоба Опубликовано January 13, 2011 Цитирую! Постановляю, Зупинити вчинення нотаріальної дії,видачи свідотства про право на спадщину СІДОРОВОЇ на майно померлого батька Сідорова,у зв"язку з недоданням нею нотаріусу необхідних документів та у зв"язку з розглядом в ХХХХХсудцивільної справи за позовом Петрова до Сідорової,який оспорює право на спадщину,до вирішення справи судом. Відповідно до ст.285-287 ЦПК України ця відмова може бути оскаржена до ХХХХміського суду черех нотаріальну контору,яка відмовила у вчиненні нотаріальної дії протягом 10-днів з дня ії одержання. Державний нотаріус Степанова. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано January 17, 2011 Жалоба Опубликовано January 17, 2011 Цитирую! Постановляю, Зупинити вчинення нотаріальної дії,видачи свідотства про право на спадщину СІДОРОВОЇ на майно померлого батька Сідорова,у зв"язку з недоданням нею нотаріусу необхідних документів та у зв"язку з розглядом в ХХХХХсудцивільної справи за позовом Петрова до Сідорової,який оспорює право на спадщину,до вирішення справи судом. Відповідно до ст.285-287 ЦПК України ця відмова може бути оскаржена до ХХХХміського суду черех нотаріальну контору,яка відмовила у вчиненні нотаріальної дії протягом 10-днів з дня ії одержання. Державний нотаріус Степанова. Он дает Вам право оспорить его действие в суд. Цитата
Eseniya Опубликовано January 17, 2011 Автор Жалоба Опубликовано January 17, 2011 Он дает Вам право оспорить его действие в суд.Я спрашива о ГПК ст.285-287!У нас что,много ГПК,что ли?Что означают эти статьи?! Цитата
Recommended Posts