Анатолий0001 Опубликовано February 9, 2011 Жалоба Опубликовано February 9, 2011 Приват підняв % ставку з 15 до 30 %. Я подав позов до суду про незаконне підвищення процентної ставки. Суд визнав незаконним підняття % ставки і рішення вступило в силу. Приват не виконує рішення суду і в подальшому нараховує по піднятій % ставці. Хочу достроково погасити іпотечний кредит, але для цього потрібно графік погашення кредиту (щоб знати залишок заборгованості) , який банк не надає. Питання ---як змусити банк надати графік погашення кредиту з реальним (а не надуманим банком) залишком заборгованості та як змусити виконати рішення суду? Цитата
kristi Опубликовано February 9, 2011 Жалоба Опубликовано February 9, 2011 Приват підняв % ставку з 15 до 30 %. Я подав позов до суду про незаконне підвищення процентної ставки. Суд визнав незаконним підняття % ставки і рішення вступило в силу. Приват не виконує рішення суду і в подальшому нараховує по піднятій % ставці. Хочу достроково погасити іпотечний кредит, але для цього потрібно графік погашення кредиту (щоб знати залишок заборгованості) , який банк не надає. Питання ---як змусити банк надати графік погашення кредиту з реальним (а не надуманим банком) залишком заборгованості та як змусити виконати рішення суду? сделайте независимый аудит, оплатите и потом если банк не захочет дать письмо о закрытие кредита, подадите в суд и через суд снимете ипотеку. Цитата
Recommended Posts