Київоблгаз: фальсифікація документів


Recommended Posts

Доброго дня!

Допоможіть, будь-ласка, встановити порядок заходів, яких можна вжити за наступної ситуації:

Рекомендованим листом 12.04.11. від міськрайонного суду мною отримано пакет, який містить наступні документи:

1) лист від 01.03.11 про те, що суд надсилає копію судового наказу виданий за заявою Київоблгаз про стягнення суми боргу

2) копія судового наказу, в якому йдеться про те, що на підставі порушення зобов’язань за договором про надання послуг газопостачання (а саме несплата наданих послуг споживачем), стягнути з боржника суму 730 грн. на користь Київоблгаз + сплату ІТЗ + держмито

3) копія заяви Київоблгаз про видачу судового наказу, до якої додавалися:

а) копія договору про надання мені послуг з газопостачання від 16.02.09

ТЕПЕР УВАГА! Я ніколи не отримувала квитанцій від Київоблгаз та не укладала ніяких договорів з цією організацією!!! Тому договір ТРИЧІ містить ФАЛЬСИФІКОВАНИЙ (не мій і навіть не схожий на мій) ПІДПИС – в частині реквізити сторін, на сторінці, де мене начебто ознайомлено з законодавством щодо відповідальності за порушення умов договору, а також про підтвердження факту проходження мною інструктажу про безпечне користування газом.

До того ж в договорі відсутні мої паспортні дані (хоча відповідне місце для них відведено).

Договір не містить інформації, на підставі якої встановлюється розмір тарифу та здійснюється розрахунок щомісячного платежу, а саме не наведено характеристику об’єкта надання послуг, тобто тип квартири і опалювальна площа (там просто пусте місце….), а також некоректно вказано кількість мешканців.

б) копія довідки про розрахунок заборгованості з оплати наданих послуг. Цей розрахунок здійснено з листопада 2008 року, хоча дата укладення договору вказана лютий 2009, а також розраховано виходячи з кількості мешканців 2 людини, а в договорі зазначено – 1.

Я не заперечую того, що за газопостачання необхідно заплатити і я навіть можу це зробити, але виключно у законний спосіб.

Тому, вважаю, що:

- необхідно повідомити про факт шахрайства і підробки документів Київоблгаз, що потягнув за собою настання правових наслідків для мене;

- повідомити (не знаю куди і кому) про винесення судового наказу на підставі неперевірених суддею фактів (а саме мене звинувачено у порушенні умов договору, якого я не укладала)

- подати скаргу про порушення строків повідомлення мене судом про винесення щодо мене якихось наказів (адже наказ виданий в лютому, лист-повідомлення датований 01.03.11, а поштовий штемпель на конверті містить дату відправлення 08.04.11, і дату отримання моїм відділення зв’язку - 12.04.11)

Порадьте мені, будь ласка, як правильно оскаржити рішення суду та неправомірні дії Київоблгаз.

ДЯКУЮ!!!!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

це не рішення суду, а судовий наказ. подавайте заяву про його скасування.

Дякую. Сьогодні так і зробила, додавши всі копії. В канцелярії спочатку, пробачте, "вирячили" очі, однак, ознайомившись із суттю заяви, прийняли без зволікань. Чекатиму на відповідь.

А як тепер змусити облгаз укласти договір на законних підставах, щоб сплачувати за газопостачання? Дочекатись відповіді суду? Чи вже йти до цієї контори і самостійно доводити їм, що той договір не мій, а я хочу новий і законний?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

спочатку до "контори", до юрвідділу, розрахунокового, поговорити, якщо ні то до начальника. якщо ж і він ні то до суду

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения