Василий Горбань Опубликовано June 22, 2011 Жалоба Опубликовано June 22, 2011 Ситуація: Між підприємством і банком укладено іпотечний договір та договір поруки. Питання: чи може підприємство свої права по іпотечному договору та по договору поруки передати іншій особі, зокрема фізичній??? Тобто передати право, наприклад вимоги в судовому порядку визнати ці договори недійсними чи припиненими чи розірвати їх а у випадку припинення стягнути з банку безпідставно оплочені кошти, які поручитель перераховува добровільно як тіло і відсотки за боржника банку ? Мені кажеться, що так неможна адже ці права нерозривно повязані з предметом договорів Але буду дуже радий, якщо хтось мою думку спростує !!! Адже в такому випадку можно змінити господарську підвідомчість на цивільну Цитата
ANTIRAID Опубликовано June 22, 2011 Жалоба Опубликовано June 22, 2011 Ситуація: Між підприємством і банком укладено іпотечний договір та договір поруки. Питання: чи може підприємство свої права по іпотечному договору та по договору поруки передати іншій особі, зокрема фізичній??? Тобто передати право, наприклад вимоги в судовому порядку визнати ці договори недійсними чи припиненими чи розірвати їх а у випадку припинення стягнути з банку безпідставно оплочені кошти, які поручитель перераховува добровільно як тіло і відсотки за боржника банку ? Мені кажеться, що так неможна адже ці права нерозривно повязані з предметом договорів Але буду дуже радий, якщо хтось мою думку спростує !!! Адже в такому випадку можно змінити господарську підвідомчість на цивільну Так не получится, физлицо может только представлять предприятие с правом получения средств по решению суда.Если Вы хотите поменять подсудность, необходимо найти физлицо чьи права были нарушены данным кредитным договором и договором ипотеки. Цитата
Recommended Posts