Мироха Опубликовано December 26, 2011 Жалоба Опубликовано December 26, 2011 "Статтею 32 Конституції України проголошено право людини на невтручання в її особисте життя. Крім того, не допускається збирання, зберігання, використання поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. З метою конкретизації права людини, гарантованого статтею 32 Конституції України, та визначення механізмів його реалізації 1 червня 2010 року Верховною Радою України було прийнято Закон України «Про захист персональних даних» (далі – Закон), який набрав чинності з 1 січня 2011 року. Предметом правового регулювання Закону є правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних під час їх обробки." "За порушення недоторканості приватного життя, а саме за незаконне збирання, зберігання, використання, знищення, поширення конфіденційної інформації про особу або незаконна зміна такої інформації винна особа притягується до кримінальної відповідальності." Да и штрафы от 4000 грн. Я думаю, что можно и надо жаловаться в "Державну службу України з питань захисту персональних даних", что мои персональные данные без моего уведомления используются какой-то частной фирмой. Письма от коллекторов приходят регулярно, вот на основании них и писать жалобы. Вот с нового 2012 года и начать. Чтобы коллекторам "служба мёдом не казалась". Я прав? Цитата
Recommended Posts