Recommended Posts

Опубликовано

Громодянин " А" підписав договір Кредиту ( основного зобов'язання)з ПАТ "УкрСибБанк" . Громодянин "А" з батьками громодянами " Б","В", з рідним братом громодянином " Г" приватизували двохкімнатну квартиру. Громодянин "Г" дав довіреність ( нотаріальну) свому батьку громодянину "Б" , де громодянин "Г" уповноважив свого батька громодянина "Б" бути представником в усіх державних, громадських, господарських та інших підприємствах, установ организацій незалежно від їх підпорядкування, форм власності та галузевої належності, в органах влади та управління, органах водо-, електро-та газопостачання, в тому числі в компетентному Бюро Технічної інвентарізації міста *******, та житлово-експлутатіційних органах міста Суми при вирішені будь- яких питань, що стосуватимуться: * оформлення всіх документів необхідних для передачі в іпотеку та передачі в іпотеку будь-який банківській установі України на умовах та на термін на розсуд представника належної мені на праві приватної спільної часткової власності частину квартири під номером *******, за алресою********* на забеспечення кредитних зобов'язань гр. "А".

Що я хочу спробувати:

Чи можливо визнати довыреність недійсною, якщо вона вчинена внаслідок обману. Громодянин Б визнає це!

Опубликовано

Попытаться можно, однако даже в случае признания иска, суд может отказать в его удовлетворении.

Вы пробовали договориться с банком?

Опубликовано

Попытаться можно, однако даже в случае признания иска, суд может отказать в его удовлетворении.

Вы пробовали договориться с банком?

Условия Банка не подходят