firmabm Опубликовано April 14, 2012 Жалоба Опубликовано April 14, 2012 Є рішення суду стягнути гроші по кредитному договору . Кредитний договір є основним зобов'язанням договору іпотеки. На минулій неділі прийши й описали іпотечне майно( будинок). Я буду оскаржуваи дії ДВС, на підставі ст. 63 Закону про виконавче провадження, оскільки в останню чергу стягується житло , в якому проживає сам боржник. У боржника є ще дача, я вважаю, в силу прямих приписів ст. 63 Закону про виконавче провадження спочатку повинна бути реалізована Дача, а в же потім сам фактично будинок(іпотечне майно). Держ.Виконавець мені каже, що будуть стягувати за рахунок іпотеки, але рішення є просто стягнути гроші!!!! Питання!!!!!! Чи правильно в цьому випадку буде застосування ст. 63 Закону про виконавче провадження????? Питання!!!!!! прийшла вимога з банку про виселення, чи э вона правомірна???? Цитата
valmak Опубликовано April 14, 2012 Жалоба Опубликовано April 14, 2012 Є рішення суду стягнути гроші по кредитному договору . Кредитний договір є основним зобов'язанням договору іпотеки. На минулій неділі прийши й описали іпотечне майно( будинок). Я буду оскаржуваи дії ДВС, на підставі ст. 63 Закону про виконавче провадження, оскільки в останню чергу стягується житло , в якому проживає сам боржник. У боржника є ще дача, я вважаю, в силу прямих приписів ст. 63 Закону про виконавче провадження спочатку повинна бути реалізована Дача, а в же потім сам фактично будинок(іпотечне майно). Держ.Виконавець мені каже, що будуть стягувати за рахунок іпотеки, але рішення є просто стягнути гроші!!!! Питання!!!!!! Чи правильно в цьому випадку буде застосування ст. 63 Закону про виконавче провадження????? Питання!!!!!! прийшла вимога з банку про виселення, чи э вона правомірна???? При принятии решения о выселении должника суд обязан указать - Куда выселяется должник. Попробуйте сосредоточиться на этом направлении. Подключите местную власть. Подайте запрос- есть ли у них социальное жильё и т.п. Цитата
Andrik Опубликовано April 14, 2012 Жалоба Опубликовано April 14, 2012 Є рішення суду стягнути гроші по кредитному договору . Кредитний договір є основним зобов'язанням договору іпотеки. На минулій неділі прийши й описали іпотечне майно( будинок). Я буду оскаржуваи дії ДВС, на підставі ст. 63 Закону про виконавче провадження, оскільки в останню чергу стягується житло , в якому проживає сам боржник. У боржника є ще дача, я вважаю, в силу прямих приписів ст. 63 Закону про виконавче провадження спочатку повинна бути реалізована Дача, а в же потім сам фактично будинок(іпотечне майно). Держ.Виконавець мені каже, що будуть стягувати за рахунок іпотеки, але рішення є просто стягнути гроші!!!! Питання!!!!!! Чи правильно в цьому випадку буде застосування ст. 63 Закону про виконавче провадження????? Питання!!!!!! прийшла вимога з банку про виселення, чи э вона правомірна???? Если у Вас валюта - читайте тему: "Может кому пригодится - проверено". Цитата
Recommended Posts