lova324 Опубликовано June 12, 2012 Жалоба Share Опубликовано June 12, 2012 Шановні форумчани. У мене відкрито провадження за моїм позовом (за нововиявленними обставинами). У кредитному договорі є багато порушень з боку банку, тобто ті які я виявила сама відповідно до ЗУ про захист прав споживачів та ПНБУ № 168. Але, знаючи як наші судді слухають боржників (навіть постраждалих) у судових засіданнях боюсь що моїх сил не вистачить щоб довести дані порушення у суді. У звязку з цим підскажіть - як клопотати у суді про необхідність судової ноуково-правової експертизи? Дякую Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Legion - 512 DI Опубликовано June 13, 2012 Жалоба Share Опубликовано June 13, 2012 Шановні форумчани. У мене відкрито провадження за моїм позовом (за нововиявленними обставинами). У кредитному договорі є багато порушень з боку банку, тобто ті які я виявила сама відповідно до ЗУ про захист прав споживачів та ПНБУ № 168. Але, знаючи як наші судді слухають боржників (навіть постраждалих) у судових засіданнях боюсь що моїх сил не вистачить щоб довести дані порушення у суді. У звязку з цим підскажіть - як клопотати у суді про необхідність судової ноуково-правової експертизи? Дякуюзаходите на этот сайт и изучайте, очень доступно и позновательно 27.5.2011, 12:41 Сообщение #99....Сообщение #3369 http://antiraid.com.ua/forum/index.php?sho...amp;#entry33588 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Segrium Опубликовано December 27, 2013 Жалоба Share Опубликовано December 27, 2013 Шановні форумчани. У мене відкрито провадження за моїм позовом (за нововиявленними обставинами). У кредитному договорі є багато порушень з боку банку, тобто ті які я виявила сама відповідно до ЗУ про захист прав споживачів та ПНБУ № 168. Але, знаючи як наші судді слухають боржників (навіть постраждалих) у судових засіданнях боюсь що моїх сил не вистачить щоб довести дані порушення у суді. У звязку з цим підскажіть - як клопотати у суді про необхідність судової ноуково-правової експертизи? Дякую я обращался в одну из Харьковских компаний и мне подготавливали такой отчет достаточно не дорого, если кому нужно могу дать контакты пишите [email protected] Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts