Допомога із зустрічним позовом!


Recommended Posts

Ситуація важка, буду намагатись викласти коротко.

 

Після роздумів, наша родина вирішила оформити кредитний договір. «12» серпня 2011 року між мною та ПАТ «ЕРДЕ БАНК» був укладений Кредитний договір № К-182/11 , відповідно до якого отримав кредитні споживчі кошти із строком повернення до 11.08.2012 року. 
Разом із укладанням кредитного договору було укладено: 
 - іпотечний договір,
- договір про задоволення вимог іпотекодержателя від 12.08.2011 р.,( підписаний під тиском банку - інакше не нададуть кредитну позику.)

 

Наша родина не маючи коштів на покриття основного зобов"язання, до закінчення терміну кредиту просила банк рефінансування, пролонгаціі. На що менеджер банку запевнив , що кредитний комітет погодився на це.У офісу банку на зустрічі з менеджером Іваном у липні 2012 року, який запевнив мене, що письмово нічого писати не потрібно, ми і так все подовжимо. Ви тільки підпишить бумагу, що ви сплатите своі проценти по забов"язанню і все. Після того до нас більше ніяких представників банку не дзвонили.
У жовтні місяці 2012р ми дізналися із СМІ , що рішенням НБУ 29.10.2012 року введена тимчасова адміністрация до ПАТ ЕРДЕ банку і призначена уповноважена особа куратор КУРІННИЙ О., банк визнаний банкрутом.

За цей період з серпня по жовтень 2012 р на нашу адресу від керуючого адміністрацією банку ЕРДЕ Курінного О, ніяких листів - повідомлень не надходіло. До квартири не приходили спеціалісти БТІ , ні експерти-оцінювачи, ніяких поштових повідомлень. На наше постійне звернення до баку, відповідали тепер звертайтесь до ліквідатора, в свою чергу до нього на прийом потрапити було не можливо, у звязвку з його великою зайнятістю (таку нам надавали відповідь)

Після тривалого мовчання , ліквідатор ЕРДЕ банку Курінний надіслав нам листа № 2143 від 18.04.2013 року, що теперь власником став банк, що згідно Витягу № 36327529 від 20.11.2012 року державним реєстратором БТІ здійснено державну реєстрацію права власності на квартиру за ПАТ «ЕРДЕ Банк» за ЦІНОЮ БТІ, на підставі договору про задоволення вимог іпотекодержателя. Вказані документи ПАТ «ЕРДЕ Банк» мені не надавав , не отримували жодних письмових звернень від банку, також постійно проживаючи у квартирі, не отримував звернення від суб’єктів оціночної діяльності з проханням надати доступ до квартири для проведення її оцінки. 

Не погоджучись на протиправне оформлення банком під керівництвом Курінного власності на квартиру, і впевнений у незаконних діях держреєстратора БТІ ,
- оформленням всупереч Законодавства Украіни " Про іпотеку, щодо реєстрації права власності на квартиру за «ЕРДЕ Банком», я звернувся із позовом до Окружного адміністративного суду м. Києва,


• Рішення І інстанції - http://reyestr.court.gov.ua/Review/35752614
• Рішення апеляційної інстанції - http://reyestr.court.gov.ua/Review/38856391
• Рішення касаційної інстанції - http://reyestr.court.gov.ua/Review/39213421
_______________

Згідно рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 28.11.2013 року,було визнано протиправним та незаконним рішення органів БТІ щодо реєстрації за ПАТ «ЕРДЕ Банк» права власності на Квартиру

 

Тільки ми видихнули спокійно, після рішення ВАСУ, як з нами трапилось того, чого не очікували і бачили хіба що у фільмах.

В червні 2014 року, в квартиру вломилися группа озброєних людей, один себе назвав новим власником квартири, а серед них був представник миліції, нас просто під загрозою викинули з квартири.

Як в подальшому вияснили, гр Щ ("новий власник"), підписався про свою обізнанність що у квартирі проживають і прописані люди в так званому договорі куплі-продажу. Та мав юридичну підтримку, в особі адвоката і порушуючи Закони Украіни," домовився " з групою осіб ( можливо із охоронною службою) та представниками правоохоронних органів міліціі, викинути нас із квартири. Тоді ми з ним і " познайомилися". Гідність , повага , віра в людей у справедливість , впевненність у майбутньому моєі родини, була знищена в один міг " мажором". Не було жодного судового рішення на виселення. Ми змогли заставити відкрити кримінальне провадження тільки після піврічного писання скарг, листів і звернень. Мене визнано потерпілим, але нажаль слідчий майже нічого не робить.

 

Після втрати усього майна як рухомого так і нерухомого, та незаконного виселення із квартири гр Щ та групою осіб, в квартирі залишилось все нерухоме і рухоме майно, моі особисті та речі всієі родини. Після незаконного виселення гр Щ на цьому не зупинився, викинув деякі речі на сходову клітину, а інше майно вивіз (меблі, телевизор, та інше) До сьогодні доступу до квартири я не маю. А у даний час Щ продає мою квартиру.

Всупереч Рішеням суду , яким скасовано право власності за банком, ліквідатор Курінний продає на біржевих ТОРГАХ 29 листопада 2013 року квартиру, ЯК АКТИВ БАНКУ АБО ВЛАСНІСТЬ БАНКУ. В ПЕРІОД ПРОХОДЖЕННЯ КАСАЦІЙНОЮ ІНСТАНЦІЄЮ СПРАВИ, ЕРДЕ БАНК( вже під кураторством ЛІКВІДАТОРА ТКАЧ М.)
ПРОСТО ЗІ ЗМОВОЮ з реєстратором ПЕРЕНЕСЛИ ВІДМІНЕНУ СУДОМ реєстрацію у дежреєстр., навіть і не згадали ,що у відповідності із ст.124 Конституції України , ст.13 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» судові рішення, що набрали законної сили, є обов'язковими до виконання УСІМА ОРГАНАМИ ДЕРЖАВНОІ ВЛАДИ,

Реєстраційна служба Головного управління юстиції у м. Києві, який достовірно було відомо про відмову судом оформленноі власності БТІ за банком згідно рішення № 826/16627/13-а ,вирішує : 18. 06. 2014 року -Прийняти рішення про державну реєстрацію права власності на Квартиру за Банком.

Просто ФАКТИЧНО ПЕРЕНЕСЛИ ІЗ СТАРОГО БТІ ЗАПИС ВІДМІНЕНУ СУДОМ І ПРОТИПРАВНУ ЗА БАНКОМ ЕРДЕ У НОВИЙ РЕЄСТР ВЛАСНОСТІ. що є порушенням п.1 ч.1 ст.24 ЗУ «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», всупереч рішення суду № 826/16627/13-а . Рішення про реєстрацію за Банком права власності на Квартиру було прийнято вже після набуття чинності ЗУ "Про мораторій на стягнення майна"... № 1304-VII від 03.06.2014, 

25.06.2014 р. після незаконноі реєстраціі , ліквідатор ПАТ ЕРДЕ БАНКУ оформлює із залученням у схему нотаріуса, ніби Щ придбає квартиру на підставі протоколу торгів , та договіру купівлі - продажу квартири у банку.

БУДУЧИ ВПЕВНЕННИМ у НЕЗАКОННИХ І ПРОТИПРАВНИХ діях Держреєстратора щодо реєстрації права власності на квартиру за ПАТ «ЕРДЕ Банк», я подав Адміністративний позов про визнання дій протиправними, і скасувати рішення держреестратора.

17.10.2014 року в письмовому провадженні № 826/12175/ 14 Окружним адміністративним судом у складі головуючого судді АРСІРІЯ Р.О. було винесено постанову , якою мені (позивачу) ВІДМОВЛЕНО в задоволенні позовних вимог. Апеляційний адміністративний суд м.Києва куди я звернувся з апеляційним оскардженням не забарився, головуюча суддя Карпушова О.В. провела слухання за 10 хвилин. Результат той самий - відмовити.

 

Крім цього ліквідатор ПАТ ЕРДЕ банку ТКАЧ М 28.05 2014 р направила позов у Солом"янський районний суд м Києва , згідно якого я повинен сплатити заборгованість по штрафним санкціям,який по власному розрахунку ліквідаційноі комісіі збільшен у 43 тис дол. , з самовільним втручанням банку у мій позичковий рахунок без моєі згоди, Ця зміна у моєму позичковому рахунку відбулася виключно за власним розсудом банку. Це аж ніяким чином зі мною під час укладання кредитного договору не узгоджувалося та не роз’яснювалося. Отже банк приховав обов’язкові щомісячні суми до сплати за кредитним зобов’язанням. Банк фактично приховав інформацію що стосується ціни і розрахунку договору, але пропонує стягнення саме по зміненій ціні, причому ця зміна відбулася виключно за власним розсудом банку, а не при узгодженні сторін. 

 

Оспорювання в судах незаконних дій БТІ призвело до значних матеріальних і моральних збитків для мене і моєї сім'ї .

 

Грошей на адвоката просто НЕМАЄ, а зараз ми під загрозою бути вічними довжниками НБУ!!! Слухання призначене на 29 січня, вважаємо вихід у зустрічному позові, але банком (в обличчі ЛІКВІДАТОРА) було скоєно стільки порушень, що просто вже голова розривається, на що давити?? Що не було оцінки майна (просто забрали квартиру)? Що є два рішення суду на одну й ту ж тему? Визнати договір недійсним, бо виданий у валюті, тоді як банк не мав генеральної ліцензії? Просити майнову і моральну шкоду??

 

Які шанси у війні з НБУ? Зверталися до 4х безкоштовних юр. офісів, але нажаль поки що відмови...

 

Допоможіть хочаб з ідеями, ДЯКУЮ

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Нужно было делить квартиру с женой и еще в 2013 наложить арест.

По поводу идей,нужно внимательно изучить договор,иск,который подал ликвидатор.

С ликвидатором потягаться можно,самый важный вопрос,что делать с квартирой и как ее вернуть.

Сколько было перебросов квартиры после того,как ликвидатор продал квартиру на торгах?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Нужно было делить квартиру с женой и еще в 2013 наложить арест.

По поводу идей,нужно внимательно изучить договор,иск,который подал ликвидатор.

С ликвидатором потягаться можно,самый важный вопрос,что делать с квартирой и как ее вернуть.

Сколько было перебросов квартиры после того,как ликвидатор продал квартиру на торгах?

Точно не знаю, пока не было. Стоит в рекламе на продаже.

Ликвидатор подал иск по кредитному договору с требованием заплатить по штрафным санкциям.

Но борг вырос после самовольного вмешательства банком в позычковый рахунок.

Просто внес на счет деньги по основному обязательству, и как бы нехватившую сумму перенес в растущий долг.

Без всякого предупреждения . 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Точно не знаю, пока не было. Стоит в рекламе на продаже.

Ликвидатор подал иск по кредитному договору с требованием заплатить по штрафным санкциям.

Но борг вырос после самовольного вмешательства банком в позычковый рахунок.

Просто внес на счет деньги по основному обязательству, и как бы нехватившую сумму перенес в растущий долг.

Без всякого предупреждения . 

Вы первый собственник.

Банк второй.

Потом Вы знаете третьего.

Кто на данный момент?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения