Справедливые условия реструктуризации  

3 голоса

1. 1. Считаете ли Вы предложенные Надрой условия реструктуризации справедливыми

• Да
      0
    • Нет
      2
    • Затрудняюсь ответить
      0

Recommended Posts

Опубликовано

От посетителя сайта пришел договор о реструктуризации, предложенный Надра банком своим клиентам.

В приложении сам договор и я рекомендую дать банку письменный ответ с просьбой внести следующие изменения:

п.1.5. – я не можу гарантувати щодо повідомлень про події які мені не відомі;

п.2.8. – я не погоджуюсь з цим пунктом в частині власного розсуду банку по встановленню черговості зарахування платежів;

п.2.9.3. – я не погоджуюсь з пропозицією банку достроково вимагати повернення кредиту у зв’язку з моєю відмовою щодо збільшення комісій та відсоткових ставок;

п.2.12. – я не погоджуюсь зі збільшенням розміру ставки у два рази при відсутності проводок коштів через поточні рахунки відкриті у банку;

п.2.14. – я не погоджуюсь з запропонованим перерахунком так як чинним законодавством він не передбачений;

п.3.2.3. – я не погоджуюсь з невизначеним терміном періодичності проведення перевірок;

п.3.2.4. – я не погоджуюсь з цим пунктом у зв’язку з відсутністю ознайомлення мене з зазначеною методикою;

п.3.2.8. – я не погоджуюсь з розміром встановлених відсотків;

п.3.2.9. – я не погоджуюсь з таким порядком використання банком конфіденційної інформації;

п.3.2.10. – я не погоджуюсь з такими діями банку;

п.3.2.11. – я не погоджуюсь з цим пунктом;

п.3.2.16. – я не даю згоду на залучення третіх осіб;

п.3.3.4 . – я не погоджуюсь з цим пунктом;

п.3.3.6. . – я не погоджуюсь з цим пунктом а частині посилання на п.3.3.4.;

п.3.3.25 . – я не погоджуюсь з цим пунктом;

п.3.3.26 . – я не погоджуюсь з цим пунктом;

п.3.4.1. . – я не погоджуюсь з цим пунктом в частині повідомлення банку;

п.5.1.1.– я не погоджуюсь з цим пунктом;

п.5.2. – я не погоджуюсь з таким малим строком повідомлення;

п.5.4. – я не погоджуюсь з цим пунктом;

Попросите рассмотреть ваши предложения и внести соответствующие изменения в это допсоглашение.

nadra_restrukturizaciya.pdf