Пояснювальна записка МОЗ щодо відсутності впливу на громадське здоров'я обов'язкової вакцинації

Recommended Posts

Опубликовано

Ссылка на пояснение МОЗ - https://bit.ly/3loPgf7

8. Прогноз результатів

Проєкт акта не матиме впливу на ринкове середовище, забезпечення захисту прав та інтересів суб’єктів господарювання, громадян і держави; розвиток регіонів, підвищення чи зниження спроможності територіальних громад; ринок праці, рівень зайнятості населення; громадське здоров’я, покращення чи погіршення стану здоров’я населення або його окремих груп; екологію та навколишнє природне середовище, обсяг природних ресурсів, рівень забруднення атмосферного повітря, води, земель, зокрема забруднення утвореними відходами, інші суспільні відносини.

photo_2021-11-30_22-20-36.jpg

photo_2021-11-30_22-20-36 (2).jpgphoto_2021-11-30_22-20-37.jpg

photo_2021-11-30_22-20-37 (2).jpg

• ANTIRAID pinned this topic
  • 11 months later...
Опубликовано

Наказ МОЗ № 2153, яким були запроваджені нібито обов'язкові щеплення проти COVID-19, був підписаний Олександром Комарідою - колишнім першим заступником міністра охорони здоров'я.
За метаріалами СБУ цьому "добродію", після його звільнення 8 лютого 2023 року з МОЗ, було повідомлено про підозру за ст. 321-2 Кримінального кодексу України (порушення встановленого порядку доклінічного вивчення, клінічних випробувань і державної реєстрації лікарських засобів).
Згідно із повідомленнями в пресі Київська міська прокуратура повідомила про скерування до суду обвинувального акту відносно Олександра Комаріди, який зареєстрував ліки проти COVID-19, ефективність яких не була доведена.
Чи є у когось більш детальна інформація по цій резонансній справі?

• 2 weeks later...