ANTIRAID Опубликовано December 1, 2021 Жалоба Опубликовано December 1, 2021 Ссылка на пояснение МОЗ - https://bit.ly/3loPgf7 8. Прогноз результатів Проєкт акта не матиме впливу на ринкове середовище, забезпечення захисту прав та інтересів суб’єктів господарювання, громадян і держави; розвиток регіонів, підвищення чи зниження спроможності територіальних громад; ринок праці, рівень зайнятості населення; громадське здоров’я, покращення чи погіршення стану здоров’я населення або його окремих груп; екологію та навколишнє природне середовище, обсяг природних ресурсів, рівень забруднення атмосферного повітря, води, земель, зокрема забруднення утвореними відходами, інші суспільні відносини. 1 Цитата
ivakh Опубликовано December 4, 2021 Жалоба Опубликовано December 4, 2021 На кой его принимали, если он не окажет никакого влияния на здоровье населения? И где согласие уполномоченного ВРУ по правам человека?))) 1 Цитата
Prosolver Опубликовано July 1, 2023 Жалоба Опубликовано July 1, 2023 Наказ МОЗ № 2153, яким були запроваджені нібито обов'язкові щеплення проти COVID-19, був підписаний Олександром Комарідою - колишнім першим заступником міністра охорони здоров'я. За метаріалами СБУ цьому "добродію", після його звільнення 8 лютого 2023 року з МОЗ, було повідомлено про підозру за ст. 321-2 Кримінального кодексу України (порушення встановленого порядку доклінічного вивчення, клінічних випробувань і державної реєстрації лікарських засобів). Згідно із повідомленнями в пресі Київська міська прокуратура повідомила про скерування до суду обвинувального акту відносно Олександра Комаріди, який зареєстрував ліки проти COVID-19, ефективність яких не була доведена. Чи є у когось більш детальна інформація по цій резонансній справі? 1 Цитата
Prosolver Опубликовано July 11, 2023 Жалоба Опубликовано July 11, 2023 Знайшов номер справи № 757/14999/23-к. Призначено до судового розгляду 12.10.2023 15:30 Печерський районний суд м. Києва суддя Константінова Крістіна Едуардівна. 1 Цитата
Recommended Posts