у.zaporozhskiy Опубликовано December 11, 2010 Жалоба Опубликовано December 11, 2010 в заставі та іпотеці. чи є сенс оскаржувати дану ухвалу? Цитата
КомпаньонЪ Опубликовано December 11, 2010 Жалоба Опубликовано December 11, 2010 в заставі та іпотеці. чи є сенс оскаржувати дану ухвалу? А конкретніше, в чому питання? Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано December 11, 2010 Автор Жалоба Опубликовано December 11, 2010 А конкретніше, в чому питання?арест наложили таким путем на имущество, которое в ипотеки и залоге. Цитата
КомпаньонЪ Опубликовано December 11, 2010 Жалоба Опубликовано December 11, 2010 арест наложили таким путем на имущество, которое в ипотеки и залоге. Тобто, наскільки я розумію, є заставне майно, яке окрім цього, ухвалою про забезпечення позову накладено ще один арешт? Тоді не бачу сенсу оскаржувати ухвалу. Реалізувати майно всеодно не можливо, а забезпечення позову буде діяти лише до винесення рішення судом. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано December 12, 2010 Автор Жалоба Опубликовано December 12, 2010 Тобто, наскільки я розумію, є заставне майно, яке окрім цього, ухвалою про забезпечення позову накладено ще один арешт? Тоді не бачу сенсу оскаржувати ухвалу. Реалізувати майно всеодно не можливо, а забезпечення позову буде діяти лише до винесення рішення судом. я пытался понять логику банка.зачем это делать? или им просто нечего делать? где-то я уже задавал этот вопрос. он чисто процессуальный, может ли Банк подать по местунахождения своей филии по ч. 7 ст. 110 ЦПК?:???? 7. Позови, що виникають з діяльності філії або представництва юридичної особи, можуть пред'являтися також за їх місцезнаходженням. Цитата
Arno78K Опубликовано December 13, 2010 Жалоба Опубликовано December 13, 2010 я пытался понять логику банка. зачем это делать? или им просто нечего делать? где-то я уже задавал этот вопрос. он чисто процессуальный, может ли Банк подать по местунахождения своей филии по ч. 7 ст. 110 ЦПК?:???? 7. Позови, що виникають з діяльності філії або представництва юридичної особи, можуть пред'являтися також за їх місцезнаходженням. Могут, и в пример мой суд с банком...Иск подавали по месту нахождения своего безбалансового филиала Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано December 13, 2010 Автор Жалоба Опубликовано December 13, 2010 Могут, и в пример мой суд с банком...Иск подавали по месту нахождения своего безбалансового филиалаБанк подал к Вам именно по таким основаниям?скорее он подал по Вашему месту проживания... Цитата
Recommended Posts