у.zaporozhskiy Опубликовано August 13, 2015 Жалоба Опубликовано August 13, 2015 зрозумів, виправлю.Млжливо будуть ще якісь зауваження? Вы подали иск? его приняли к рассмотрению? Цитата
Nazarbilas1982 Опубликовано August 13, 2015 Автор Жалоба Опубликовано August 13, 2015 Вы подали иск? его приняли к рассмотрению? Ще не подавав, бо не впевнений що все правильно написав. Цитата
Nazarbilas1982 Опубликовано August 13, 2015 Автор Жалоба Опубликовано August 13, 2015 Вы подали иск? его приняли к рассмотрению? Ви можете переглянути позов.можливо щось не правильно?Буду вдячний за поради. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано August 13, 2015 Жалоба Опубликовано August 13, 2015 Ви можете переглянути позов.можливо щось не правильно?Буду вдячний за поради. Там есть не один нюанс. Одним не отделаешься. Очень много переделывать. 2.Визнати п.8.3 договору № ……. та п.10 договору № ……….. нікчемними. Вы имеете право требовать признать эти пункты недействительными, а в мотивировочной части Вашего иска ссылаться на их ничтожность. Цитата
Nazarbilas1982 Опубликовано August 24, 2015 Автор Жалоба Опубликовано August 24, 2015 Написав заяву в генеральну прокуратуру про тиск працівників банку.Мені прйшла відповідь, що мою заяву переслали в МВС і національний банк. Зараз банк мовчить.Чи не почнеться згодом ще більший моральний тиск на мене? Цитата
Recommended Posts