Зразок заяви про вчинене кримінальне правопорушення пов'язане з незаконним відстороненням від роботи


Recommended Posts

Дуже часто, громадяни України, що зазнали приниження та продовжують зазнавати приниження від своїх керівників, які на виконання незаконної постанови Кабінету міністрів України та Наказу Міністерства охорони здоров'я України, якими їх примушували до участі в медичному експерименті під страхом залишення без засобів для існування, просять не тільки відновити їх порушене право, а й притягнути безпосередньо виконавців цього злочину до кримінальної відповідальності.

У зв'язку з цим адвокатами Адвокатського об'єднання Кравець і партнери було розроблено зразок заяви про вчинене кримінальне правопорушення.

Зразок додано у форматі ворд з можливістю заповнення свої даних та направлення його в управління поліції зп місцем скоєння злочину.

Звертаємо увагу, що у разі не внесення за цією заявою інформації про злочин до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань, не визнання заявника потерпілим і не початку досудового розслідування, такі дії потрібно буде в 10-денний строк, оскаржити у суді.

Відео про порядок заповнення та підстави кримінальної відповідальності вийде у вівторок 06 червня 2023 року. Тут також поставлю посилання. А поки можете скачати, ознайомитись і почекати відео у мене на каналі - https://www.youtube.com/@pravork

 

Заява про злочин про відсторонення.docx

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения