Відеоогляд практики ВС від Ростислава Кравця, що опублікована з 02 по 08 вересня 2023 року


Recommended Posts

‼️??Демонстрація суддями-трирічками та випадковими людьми в ОЗУ ВП ВС власної некомпетентності та зухвалого ставлення до прав людини й закону не припиняється. Створення двозначної судової практики вже встановлено на потік задля подальшого виправдання у разі затримання з хабарем, на моє переконання. Знову ніяк не можуть визначити що таке факторинг. Раніше один з трирічок навіть в рішенні для натягування сови на глобус розповідав про історичне становлення і виникнення торгівлі та способу розрахунку в середні віки, зараз написали просто — все індивідуально і залежить від фази місяця, при цьому ще дозволили боржникам оскаржувати переуступку їх боргу.

Крім цього, не маючи достатньо досвіду та поваги до Закону, вирішили проігнорувати рішення ЄСПЛ відразу о двох справах та замість стягнення шкоди з держави за незаконний штраф, прирівняли бюджетні виплати до бізнесу й вирішили стягувати безпідставно набути кошти з держави. Так ми далеко зайдемо. В огляд також увійшло чергове нелегітимне рішення КСУ з незаконно призначеними суддями та важливе рішення ВС-КЦС про витребування квартири з незаконного володіння, що була відчужена колекторами у позасудовий спосіб й багато іншого.

 

?Текстовий варіант огляду з посиланнями на всі рішення - https://antiraid.com.ua/articles/ohliad-praktyky-vs-vid-rostyslava-kravtsia-shcho-opublikovana-z-02-po-08-veresnia-2023-roku/

??✌️Важлива та перевірена інформація від адвоката ⤵️

️Не забудьте приєднатись до телеграм каналу https://t.me/rkravetsUA

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...