Возможно ли отписаться от коллекторов?


Recommended Posts

Привет всем!Возможно ли отписаться от коллекторов? Телефон был украден,есть приговор, но он не выполнялся, сумма кредита возрасла почти вдвое.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Привет всем!Возможно ли отписаться от коллекторов? Телефон был украден,есть приговор, но он не выполнялся, сумма кредита возрасла почти вдвое.

Приве ,привет. То,что защли на сайт и обратились за помощью -хорошо. есть желание отстаивать свои права. Только излагайте свои мысли понятнее. То,что вы написали просто набор слов. Почитайте форум,тут про этих ..... много писано.Поможем
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Приве ,привет. То,что защли на сайт и обратились за помощью -хорошо. есть желание отстаивать свои права. Только излагайте свои мысли понятнее. То,что вы написали просто набор слов. Почитайте форум,тут про этих ..... много писано.Поможем

Я в теме "правосудие" описала ситуацию.В принципе, уже успокоилась :rolleyes: Буду писать в Прокуратуру.Где можно взять образец заявления на них,в каком разделе?
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Я в теме "правосудие" описала ситуацию.В принципе, уже успокоилась :rolleyes: Буду писать в Прокуратуру.Где можно взять образец заявления на них,в каком разделе?

Прокурору Шевченківського району

міста Києва,

Нечипоренко С.І

Юридична адреса: поштовий індекс 04050

місто Київ, вулиця Герцена 9

от ФИО адрес

З А Я В А

Я, з вимогами статті 383 Кримінального кодексу України ознайомлен, а саме що завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому або органу дізнання про вчинення злочину - карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років. Ті самі дії, поєднані з обвинуваченням особи в тяжкому чи особливо тяжкому злочині або із штучним створенням доказів обвинувачення, а також вчинені з корисливих мотивів, - караються обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

«08» серпня 2007 року між мною та Акціонерним банком «UniCredit Bank» укладено договір про надання споживчого кредиту №К12-26250021038036. Відповідно до умов договору, банк надав мені у тимчасове користування на умовах строковості, платності, забезпеченості з цільовим характером грошові кошти у розмірі 7500грн. 00 коп. (сім тисяч п’ятьсот гривень 00 копійок) із сплатою 30 (тридцять) відсотків річних за користування кредитом. Мушу зазначити, що під час виконання грошових зобов’язань фінансово-майновий стан моєї родини погіршився, у результаті чого за зазначеним кредитним договором виникла заборгованість. У грудні 2010року, я отримав вимогу від ТОВ «ФАЗП»(Фінансове Агентство по Збору Платежів) м.Київ вул.Б.Хмельницького 41(3 поверх) про погашення заборгованості за кредитним договором № К12-26250021038036 Звертаю увагу на те, що зазначена вимога не від кредитора, а від третьої особи, з якою я кредитний договір не укладав.

Відповідно до ст. 60 Закону України "Про банки і банківську діяльність " встановлено, що банківською таємницею, зокрема, є відомості про банківські рахунки клієнтів, фінансово-економічний стан клієнтів та ін. Приватні особи та організації, які при виконанні своїх функцій або наданні послуг банку безпосередньо чи опосередковано отримали конфіденційну інформацію, зобов'язані не розголошувати цю інформацію і не використовувати її на свою користь чи на користь третіх осіб. Тобто банком у порушення вище зазначеної статті розголошується третій особі інформація, яка містить банківську таємницю.

Відповідно до частини 6 статі 23 Закону України «Про інформацію», інформація про особу охороняється законом.

Відповідно до ст. 32 Конституції України визначено, що ні хто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Отже, збирання, зберігання, використання та поширення особистої інформації про особу без її згоди є прямим порушенням чинного законодавства.

Крім того, після отримання мною вимоги мені неодноразово телефонували з ТОВ «ФАЗП» і вимогали від мене негайно погасити заборгованість за кредитним договором. 9 лютого 2011р близько 16ти годин мені зателефонував чоловік і представившись співробітником ТОВ ФАЗП зажадав щоб я негайно погасив заборгованість перед банком, крім того запитував мене :-«чи не хвилює мене безпека моїх близьких та рідних ?» Зазначені погрози містили ознаки примушування виконати мене цивільно-правові зобов'язання за кредитним договором. Також 9 лютого 2011р моїй сусідці з квартири №18 зателефонували з ТОВ «ФАЗП» і повідомили , що Ваш сусід - ФИО . має заборгованість перед банком і не хоче її погашати, просили її щоб вона негайно повідомила мені номер тел.044-585-62-70 по якому я повинен зв’ язатися з Тетяною Миколаївною, в протилежному випадку приїде «виїзна группа» яка буде описувати моє майно.

Відповідно до ст. 355 Кримінального кодексу України передбачається відповідальність за примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань. Тобто вимога виконати чи не виконати договір, угоду чи інше цивільно-правове зобов'язання з погрозою насильства над потерпілим або його близькими родичами, пошкодження чи знищення їх майна.

Відповідно до ст. 189 Кримінального кодексу України передбачається відповідальність за вимогу передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в їхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці, тобто за вимагання, дії ТОВ «ФАЗП» можна кваліфікувати за ч. 2 ст. 189 КК України «Вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб» та ст. 182 КК України «Порушення недоторканості приватного життя».

Враховуючи вище наведене, я вирішил скористуватись своїм правом зазначеним у ст. 97 Кримінального процесуального кодексу України, що заяву про порушення кримінальної справи можливо написати як до правоохоронних органів так і до прокуратури у тому числі і у справах, які не підлягають їх віданню.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 94, 95, 97, 98 КПК України, ст. 182, 189, 355, 383 КК України, Законом України „Про звернення громадян ”, ст. 60 Закону України "Про банки і банківську діяльність ", ст. 23 Закону України «Про інформацію», Конституцією України, Закону України «Про прокуратуру», -

Прошу:

1. Провести Прокуратурою перевірку на підставі ст. 97 Кримінального процесуального кодексу України, за результатами якої прийняти відповідні заходи у відношенні ТОВ «ФАЗП»(Фінансове Агентство по Збору Платежів) м.Київ вул.Б.Хмельницького 41(3 поверх) Про результат проведеної перевірки повідомити мене письмово.

Перелік документів, що додаються до заяви:

1. Ксерокопія паспорту на ім’я

2. Копія кредитного договору №К12-26250021038036 від «08» серпня2007 року.

З повагою,

« » __________ 2010 року __________

После этого звонки прекратились, шлют только письма.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 1 year later...

Відповідно до умов договору, банк надав мені у тимчасове користування на умовах строковості, платності, забезпеченості з цільовим характером грошові кошти у розмірі 7500грн. 00 коп. (сім тисяч п’ятьсот гривень 00 копійок) із сплатою 30 (тридцять) відсотків річних за користування кредитом.

між мною та Акціонерним банком «UniCredit Bank» укладено договір про надання споживчого кредиту

Обходите подобные формулировки! Пишите "банк зобов.язався" вместо "банк надав мені" или "я отримав кошти у сумі",

"підписали КД" вместо "заключили КД".

Не сильно радуйтесь, если не звонят. Впереди суд и эти письма калехторы смогут использовать в качестве доказательства, что КД ЗАКЛЮЧЕН и что деньги Вы ПОЛУЧИЛИ.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения