KATE Опубликовано November 13, 2011 Жалоба Опубликовано November 13, 2011 Перечитавши всі повідомлення на цю тему, так і не знайшла зразків позовних заяв про оскарження самих рішень третейських судів. Адже після визнання третейського застереження недійсним, потрібно оскаржувати саме рішення третейського суду на підставі якого Банк зараз намагається отримати виконавчий лист на нерухоме майно?? Так чи ні? Якщо так, то допоможіть добрі люди, які вже стикалися із написанням такої позовної заяви. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано November 14, 2011 Жалоба Опубликовано November 14, 2011 Перечитавши всі повідомлення на цю тему, так і не знайшла зразків позовних заяв про оскарження самих рішень третейських судів. Адже після визнання третейського застереження недійсним, потрібно оскаржувати саме рішення третейського суду на підставі якого Банк зараз намагається отримати виконавчий лист на нерухоме майно?? Так чи ні? Якщо так, то допоможіть добрі люди, які вже стикалися із написанням такої позовної заяви. Звісно потрібно оскаржувати рішення третейського суду на тій підставі, що кредитний договір чи третейське застереження визнано недійсним.Надіслав Вам особисте повідомлення. Цитата
ilona Опубликовано November 24, 2011 Жалоба Опубликовано November 24, 2011 Звісно потрібно оскаржувати рішення третейського суду на тій підставі, що кредитний договір чи третейське застереження визнано недійсним. Надіслав Вам особисте повідомлення. Надішліть і мені будь-ласка. Дякую. Цитата
vladisLAW Опубликовано December 14, 2011 Жалоба Опубликовано December 14, 2011 Будьласка надійшліть і мені - дуже потрібно. Дякую. Цитата
vladisLAW Опубликовано December 14, 2011 Жалоба Опубликовано December 14, 2011 Будьласка надійшліть і мені - дуже потрібно. Дякую. Цитата
Dimon Опубликовано December 30, 2011 Жалоба Опубликовано December 30, 2011 Будьласка надійшліть і мені - бо дуже потрібно. Банк вирішив нам новорічний подарунок підсунути. Дякую. Цитата
brokenstarter Опубликовано January 31, 2012 Жалоба Опубликовано January 31, 2012 пугает то, что активизировался альфа-банк со своими третейскими решениями... к чему-то готовятся? Цитата
Олег11 Опубликовано January 31, 2012 Жалоба Опубликовано January 31, 2012 Перечитавши всі повідомлення на цю тему, так і не знайшла зразків позовних заяв про оскарження самих рішень третейських судів. Адже після визнання третейського застереження недійсним, потрібно оскаржувати саме рішення третейського суду на підставі якого Банк зараз намагається отримати виконавчий лист на нерухоме майно?? Так чи ні? Якщо так, то допоможіть добрі люди, які вже стикалися із написанням такої позовної заяви. Надiшлiть будь-ласка зразок визнання третейського застереження недійсним, дякую. Цитата
Олег11 Опубликовано January 31, 2012 Жалоба Опубликовано January 31, 2012 Звісно потрібно оскаржувати рішення третейського суду на тій підставі, що кредитний договір чи третейське застереження визнано недійсним. Надіслав Вам особисте повідомлення. Я предлагаю вылажить на форум. 1 Цитата
Recommended Posts