Recommended Posts

Опубликовано

Добрий день ШАНОВНІ.

Готуюсь до першого засідання розгляду справи по суті (попереднє вже пройшло). Я ПОЗИВАЧ

Так от в мене питання:

1. На початку рогзгляду сторони дають ПОЯСНЕННЯ. Який формат цього пояснення? Треба викласти свою Позовну заяву і всі додаткові можливі пояснення? Може в кого є зразок цих пояснень? Може дурне запитання, але я не можу щось знайти для себе чітке розуміння.

Прошу практиків направити мене у правильно русло з цього питання.

Опубликовано

Добрий день ШАНОВНІ.

Готуюсь до першого засідання розгляду справи по суті (попереднє вже пройшло). Я ПОЗИВАЧ

Так от в мене питання:

1. На початку рогзгляду сторони дають ПОЯСНЕННЯ. Який формат цього пояснення? Треба викласти свою Позовну заяву і всі додаткові можливі пояснення? Може в кого є зразок цих пояснень? Може дурне запитання, але я не можу щось знайти для себе чітке розуміння.

Прошу практиків направити мене у правильно русло з цього питання.

Основні позовні вимоги Ви викладаєте і обгрунтовуєте у позовній заяві. Далі в засіданні усно доводите до відома суду обставини справи, порушення Ваших прав, суть позовних вимог і т.д. У випадку необхідності (якщо побачите, що якісь моменти суду незрозумілі, або відповідач обгрунтовано заперечує Ваш позов, а у Вас є контраргументи), Ви можете надати додаткові пояснення, розяснення (в т.ч. і письмові) на підставі ст.27 ЦПК України.