AntiBank Опубликовано May 29, 2012 Жалоба Share Опубликовано May 29, 2012 Україні потрібні судді нової якості. Про це сказав президент Віктор Янукович у виступі під час церемонії складення присяги особами, вперше призначеними на посаду професійного судді, передає кореспондент Gazeta.ua. "Українське суспільство потребує освічених, які не побояться стати на дорозі беззаконню. Зайняти позицію захисту інтересів громадян та суспільства. Тому наша мета – привести систему правосуддя до найкращих міжнародних стандартів, посилити авторитет та престиж суддівської професії, укріпити незалежність суддів", - відзначив Янукович. За словами глави держави, без досягнення цієї мети неможливе реформування інших галузей. "Ваше покликання покладає на вас велику відповідальність, бо ваші рішення безпосередньо впливають на долі людей. Хочу, щоб ви пам'ятали – Феміда має бути сліпою лише до звань, посад та грошей, але ніяк не до людських доль", - заявив Янукович. Він пообіцяв також підвищити суддям зарплату: "Сьогодні ми вживаємо заходів для підвищення незалежності суддів. Для цього потрібен належний рівень суддівської винагороди. Сьогодні судді отримують набагато більше ніж до проведення суддівської реформи". "Окрім цього ми плануємо збільшення зарплати для працівників апарату судів. Бо кожен громадянин має відчувати підтримку держави при доступі до правосуддя. Ми повинні створити належні умови для тих людей, які чекають судових засідань, які мають оперативно та безперешкодно подавати до суду та отримувати матеріали справ", - додав Янукович. http://gazeta.ua/articles/politics/_yanuko...skih-dol/438231 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
jpp Опубликовано May 29, 2012 Жалоба Share Опубликовано May 29, 2012 пусть меня возьму. Я точно новой "якост1".... Образование и воспитание - вполне позволяют судить.... В коррупции не запачкана. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
batyshka Опубликовано May 30, 2012 Жалоба Share Опубликовано May 30, 2012 Феміда має бути сліпою лише до звань, посад та грошей, але ніяк не до людських доль хочу сажаю хочу выпускаю.... Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
shoblavobla Опубликовано June 13, 2012 Жалоба Share Опубликовано June 13, 2012 пиар, пиар, да здравствует пиар!!! Особенно стремления гаранта вбачаэться з процесив над политично увьязненими))) А про банкивську систему и суды з нею - ваще молчать можно: в реестре все ответы... И оправдательные приговоры у нас есть...))) Да, свободный и независимый суд именно у нас, на территории Украины Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Recommended Posts