Recommended Posts

Опубликовано

Тут людина узяла гроші і не хоче повертати борг. Зрозуміло. А от як діяти коли схожа сітуація, але навпаки . Узяв кредитну картку, не у ПРИВАТІ, зняв з неї до уваги 200грн. І почалась війна. АТО. І не спроможний був повернути, навіть сплатити %. Бо все зачинено і ніхто не працював. І так три місяца. Коли включили зв'язок то вони почали нахабно вимогати нибито заборгованість.Коли я виїхав з зони АТО, і переоформивпенсію.  Я узяв повернув ті 200грн. А вони продовжують дзвонити. Я зробив спроби пояснити у чому справа, хоча вони і сами знають, але поводятся не коректно .РЕКЕТІРИ себе не дозволяли такє. а ці покидки, з людини яка перебувае у зоні АТО. Вимогають % нибито яки набіжали. Так що за ПРИВАТ нічого поганого неможу казати. Я ім забогував десь 3000грн. І мовчать. 

Нічого не робіть.

Ви в якій частині області, яка під ДНР чи під Україною?

Опубликовано

Уваажаемый, Вы тут тему не сбивайте и политику с войной не приплетайте!

Хотите поговорить и/или получить совет о своем наболевшем, то откройте свою "верту"!

А здесь человек взял карту (универсальную), потом переоформил на Голд (т.к. у неё условия лучше и лимит больше) и пришел на форум, чтобы спросить как "спрыгнуть" без последствий.

P.S. Obelix когда-то очень метко сказал о таких людях (к сожалению не смог найти цитату), которую на 200% поддерживаю (далее своими словами): одно дело когда Заемщик согласен что должен и пытается сгладить негатив, другое дело когда Заемщик проср потратил все и не хочет возвращать. (если есть неточность, то надеюсь автор поправит  :)

Да бачу тут пораду дадут проФФесіонали тут е дійсно хто розуміеться а інші так.нажаль. До чого тут війна? Не дарма Яник мутузіл таких "юристів"

Опубликовано

Да бачу тут пораду дадут проФФесіонали тут е дійсно хто розуміеться а інші так.нажаль. До чого тут війна? Не дарма Яник мутузіл таких "юристів"

Сразу видно жителя восточного региона, даже хоть бы и українською.