пароплав Опубликовано October 11, 2016 Жалоба Опубликовано October 11, 2016 Мене завжди дивувало дуже поширене твердження суддів: "позичальник же підписав, що з усім ознайомлений , що всі умови є справедливими, то в такому разі я напишу що претензій у позичальника не може бути до того, що він не з усім ознайомився і з тим що умови не є справедливими" Випала мені нагода, скажімо так, вплинути на зміст рішення суду). Тому звідси питання, а що ви говорите/пишете на вищезазначені аргументи суду/банку? Чи є можливо якісь рішення ВСУ, ЄСПЛ де би говорилося, що підписаний людиною документ апріорі не значить, що останній є справедливим, та таким, що не може визнаватися протиправним/недійсним/незаконним/? Цитата
Seata Опубликовано October 11, 2016 Жалоба Опубликовано October 11, 2016 читали уже, наверное... но может, пригодится... 2 Цитата
babaika Опубликовано October 11, 2016 Жалоба Опубликовано October 11, 2016 пароплав , попробуйте почитать здесь о договоре и источнике права: 1 Цитата
Recommended Posts