Караул! Заёмщиков выгонят на улицу


Recommended Posts

Кабінету Міністрів України "Про схвалення Концепції проекту Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (нова редакція)".

Фонд державного майна України оприлюднив проект розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення Концепції проекту Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (нова редакція)".

В основу Концепції проекту Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні" (нова редакція)", покладені висновки та спільна позиція членів робочої групи з підготовки змін до законодавства з питань оцінки, створеної розпорядженнями Фонду державного майна України від 23.07.2010 №28-р та від 11.08.2010 № 38-р., до складу якої увійшли народні депутати України, співробітники державних органів влади, провідні оцінювачі, науковці, іноземні консультанти.

Метою розробки проекту розпорядження є визначення напрямів удосконалення сфери оціночної діяльності, деталізація механізму державного та громадського регулювання та контролю оціночної діяльності, викорінення проявів корупції, уніфікація законодавства у сфері оціночної діяльності та приведення його у відповідність до сучасних ринкових вимог.

Проектом розпорядження Кабінету Міністрів України передбачається впровадження міжнародного досвіду правового регулювання професійної оціночної діяльності, що полягає у максимальному наближенні діючого закону про оцінку та стандартів її проведення до міжнародної встановленої практики організації та контролю за оціночною діяльністю; посилення відповідальності оцінювачів та суб'єктів оціночної діяльності за якість проведеної ними оцінки об'єктів оцінки; удосконалення системи державного регулювання та саморегулювання професійної оціночної діяльності; удосконалення координації роботи органів державного регулювання оціночною діяльністю (Фонду державного майна та Держкомзему) в питаннях оцінки нерухомості з метою забезпечення її оцінки у сукупності як землі так і земельних поліпшень (будівель, споруд, комунікацій тощо), які на ній розташовані, що буде сприяти більш об'єктивній оцінці та матиме вагомий суспільно-економічний ефект.

Юристы, чего ожидать?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Ну и с какого перепугу такие выводы? Не нервничайте, не психуйте и не вводите в блуд других. Все как было так и остается, законов еще никто не отменял и не отменит.

Юридически: это декларация проекта изменений в работе оценщиков, и ничего более. Что Вас так напугало?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Серафима вы не журналист? С таким то заголовком. Я уже собрался пилимёт в огороде выкапывать. Ничего страшного на самом деле не просходит. С оценочной деятельностью приходилось сталкиваться не раз,и поверьте там бардак натуральны. Во первых результат оценки(оценочная стоимость)может существенно отличаться. К примеру один оценщик оценил мой майновый комплекс в 10 млн. другой в 16.душу греет НО насегодняшний день он не стоит ничего. Второе:нормативы по которым проводится оценка-допотопные и вобще не понятные ,дают широкое поле деятельности для злоупотреблений. И в третих все это касается в основном ЦМК,произв площадей,админ зданий. Закон по урегулированю нужен был давно и нужен был прежде всего государственному сектору(ФГИ). Но наши деятели поздно вс...ль уже почти все продано и приватизировано. Так что успокойтесь-все это мало касается ипотечных квартир.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения