Элетронные суды


Recommended Posts

В Україні готується проект змін до законодавства з метою забезпечення можливості подання позовів і отримання всіх процесуальних документів сторонами судової справи за допомогою електронного або мобільного зв'язку.

Як повідомила прес-служба асоціації "Український кредитно-банківський союз" (УКБС), відповідний проект законодавчих змін розглядався під час чергового засідання міжвідомчої робочої групи Державної судової адміністрації (ДСА) з впровадження електронного судочинства.

"Експерти обговорили технічні особливості проекту, Концепцію електронного суду України, розроблену ДСА. Визначено алгоритми подання заяв до суду з віддаленого автоматизованого робочого місця, формати обміну даними у справі тощо", - йдеться в прес-релізі.

Згідно з ним, реалізація проекту "Електронний суд" надасть можливість значно прискорити обіг інформації та підвищити її якість, у результаті скоротяться терміни розгляду питань, що належать до компетенції судової системи.

ДПС сприятиме судовій системі в переході на електронне судочинство.

"До участі в робочій групі запрошено Державну податкову службу України, яка має достатній досвід отримання звітності в електронному вигляді. Таким чином, за допомогою системи "Електронний суд" і використання інформаційних технологій будуть не лише створені умови для оперативного здійснення правосуддя, а й підвищено його прозорість", - цитує прес-служба генерального директора УКБС Галину Оліфер.

Скоро иски будем СМС ками подавать....................

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?v_...bjectId=1250637

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения