Recommended Posts

Доброго дня! Після смерті батька я дізнався про величезний борг за газ. Оскільки я писав в газову компанію, та зареєстрував себе в чаті вайбер, щоб бачити рахунки та подавати показники, то мені прислали повідомлення про необхідність сплатити борг в триденний термін, інакше він буде рости. Я ще не вступив у права спадкоємця, крім того брат батька являється власником 1/4 майна але він там не жив і газом не користувався. Питання: чи повинен брат як співвласник оплачувати 1/4 комунальних рахунків і борг за газ теж? Якщо він є власником виділеної частки будинку і наприклад може сказати, що газ палився не на його території?  як зупинити зростання боргу принаймні до моменту вступу у права спадщини? Чи повідомляти у газову компанію про другого співвласника? Дякую за поради!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

23 часа назад, Lora сказал:

Питання: чи повинен брат як співвласник оплачувати 1/4 комунальних рахунків і борг за газ теж? Якщо він є власником виділеної частки будинку і наприклад може сказати, що газ палився не на його території?  як зупинити зростання боргу принаймні до моменту вступу у права спадщини? Чи повідомляти у газову компанію про другого співвласника? Дякую за поради!

Доброго дня. Співвласник повинен сплатити за газопостачання. Якщо співвласник звертався до газової компанії з відповідною заявою про виключення його з осіб які споживають послуги з постачання газу у зв'язку з тим що не проживає та не користується(є підтвердження), то тоді не повинен. Співвласник який "тягне на собі тягар" сплати за послуги газопостачальної компанії та самостійно сплачує, має право звернутись до суду із заявою про стягнення з іншого співвласника понесених витрат.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения