Recommended Posts

Опубликовано

Таке питання. Якщо Вивчати ст.366-372 ЦКУ, то позов про виділ майна в натурі може подати лише кредитор, а не ДВС,, чи правильно я зрозуміла суть вищезазначених статтей?

Якщо було подано ДВС  до про визначення частки в спільній сумісній власності в розмірі 1/2, чи можливо якимось чином зменьшити частку боржника ???? ( якщо я зменьшу частку боржника , то другий співвласник майна зможе її купити недорого, та нерухомість залишиться у сім'ї?

Нажаль спільна сумісна власність у мене не на підставі шлюбу, а на підставі приватизації.

Також я знаю, що не можливо вистовляти на торги частку нерухомості, яка не виділена в натурі? Чи буде законним, коли всі торги не відбудуться( так як мало кто хоче частку в квартирі), після третіх торгів стягувач в рахунок погашення заборгованості по акту отримає не виділенну в натурі частку ?

Опубликовано

взыскатель может получить часть квартиры только по собственному желанию.... Если не будет желания, то он и не получит это имущество.

СОВЕТ: (если дело додет до торгов) ВАМ в любом случае участвовать во всех торгах (как минимум чтобы "держать руку на пульсе")!

Опубликовано

взыскатель может получить часть квартиры только по собственному желанию.... Если не будет желания, то он и не получит это имущество.

СОВЕТ: (если дело додет до торгов) ВАМ в любом случае участвовать во всех торгах (как минимум чтобы "держать руку на пульсе")!

Согласен полностью, и от себя добавлю - фиксируйте все "телодвижения" до торгов, на торгах и после торгов, занимайте максимально активную позицию - пишите Заяви в ДВС, торгующую организацию, ловите их на ошибках и тогда - в суд "про визнання недійними прилюдних торгів" з підстав порушення у т.ч. Тимчасового положення  про  порядок  проведення прилюдних   торгів  з  реалізації  арештованого  нерухомого  майна» затвердженого наказом Міністерства Юстиції України N 68/5 від 27.10.99 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 листопада 1999 р. за N 745/4038 Тимчасового положення  про  порядок  проведення прилюдних   торгів  з  реалізації  арештованого  нерухомого  майна» затвердженого наказом Міністерства Юстиції України N 68/5 від 27.10.99 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 листопада 1999 р. за N 745/4038

Опубликовано

И что дальше? Ну признали (не так это просто) торги и что? 

конечно, это не просто, очень даже не просто.

Но знаю, что некоторым нашим форумчанам удалось признать торги недействительными, сейчас возвращают квартирку обратно.

Но действительно - тяжелый это путь.