Recommended Posts

Опубликовано

Головна версія правоохоронців пов'язана із пограбуванням. Утім, із нею не узгоджуєжться одна деталь: як розповів журналіст Сергій Кузін, що спеціалізується на висвітленні кримінальної тематики, вбивці залишили у квартирі судді повідомлення.

“Знайшли листа. Людина, яка мені розповідала, вона сама особисто не бачила – йому тільки сказали, що знайшли якийсь текст, який вирішили нікому не показувати і не “світити”. У цій ситуації, швидше за все, вирішили, щоб Захарченко і Пшонка про це не говорили. “Тексту, – каже, – не знаю, був лист саме від тих людей”, – розповів у коментарі ТВі Сергій Кузін, журналіст сайту ОРД.

Що саме могли написати вбивці? Варіантів безліч. Наприклад, загрозливе повідомлення про початок полювання на суддів-корупціонерів.

"Я не думаю, що його вбили як колекціонера, я думаю, його все-таки вбили як суддю. Його в Києві практично як колекціонера ніхто не знає", – прокоментував Рябченко.

Наостанок. Попри те, що міліції не вдалося розкрити вбивство Трофімових "гарячими слідами", а зловмисники казна-де гуляють із відрізаними головами своїх жертв, начальнику головного управління МВС в Харківській області полковнику Віктору Козицькому вже присвоїли чергове міліцейське звання – генерал-майора. Саме 20-го грудня, на День міліції. Усього через п‘ять днів після звірячого вбивства судді та його сім‘ї...

http://tvi.ua/new/yakyy_spravzhniy_motyv_v...suddi_trofymova

Опубликовано

первым делом я, как и все наверное, кинулись смотреть в реестре решения этого судьи, но оказалось, что из реестра удалили все по его фамилии. остались только парочка решений о штрафах. видимо, общественность не должна знать, какие решения принимал судья. А это на многое бы пролило свет

Опубликовано

первым делом я, как и все наверное, кинулись смотреть в реестре решения этого судьи, но оказалось, что из реестра удалили все по его фамилии. остались только парочка решений о штрафах. видимо, общественность не должна знать, какие решения принимал судья. А это на многое бы пролило свет

http://reyestr.court.gov.ua/Review/27768883

як вам?

Опубликовано

ну наверное именно об этом деле говорилось в СМИ в первых же сообщениях о происшествии (писали о приговоре по ДТП с отсрочкой) :unsure:

переезд железнодорожных путуй на запрещающий свет - лишение прав..... убил человека - не лишает прав