СМС-повестка в суд


Recommended Posts

Получил СМС-повестку в апелляционный суд Днепропетровской области. Отправитель - SUDPOVISTKA. В полученной мною в компании "МТС Украина" распечатке указано, что мне предоставлена услуга "Вхідне текст. повідомлення GSM Інші країни". Следовательно, СМС отправлено мне через какую-то страну. Кто контролирует судебную систему Украины? Какая страна получает деньги из бюджета Украины за отправку СМС?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

http://court.gov.ua/smsec

 

Надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень

 

З 01 жовтня 2013 року у всіх місцевих та апеляційних загальних судах запроваджено порядок щодо надсилання судами учасникам судового процесу та кримінального провадження текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень (згідно з наказомДержавної судової адміністрації України № 119 від 20 вересня 2013 року «Про реалізацію проекту щодо надсилання судами SMS-повідомлень учасникам судового процесу (кримінального провадження ) у місцевих та апеляційних загальних судах» ).

 

До 01 жовтня 2013 року вказаний проект був запроваджений у 15 судах.

 

Для отримання тексту судової повістки в електронній формі за допомогою SMS-повідомлення учаснику судового процесу потрібно:

 

Судова повістка в електронному вигляді буде надсилатися учаснику судового процесу, який подав відповідну заявку до суду, на його номер мобільного телефону, вказаний в такій заявці.

 

Увага!!!

 

SMS-повідомлення від суду надходять до абонентів мобільних операторів (Київстар, МТС, Life) під коротким альфанумеричним ім’ям SUDPOVISTKA (замість номера телефону відправника).

 

Для абонентів CDMA операторів (PEOPLEnet та Інтертелеком) SMS-повідомлення від суду надходять під коротким номером 4116.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...