Богдан002 Опубликовано September 19, 2016 Жалоба Опубликовано September 19, 2016 Доброго дня. Суть ситуації: у 2012 році було тричі проведено прилюдні торги (всі визнані такими, що не відбулися), але позичальник не чухався до тих пір поки банк не подав на стягнення саме кредитної заборгованості (16й рік). Тобто, він знав про ситуацію з торгами. Чи матиме сенс звернення до суду з вимогою про визнання іпотеки припиненою? (я думаю, банк одразу ж заявить про пропуск пд) Яким чином можна обійти пд? Хтось стикався із подібними ситуаціями? Чи можна застосувати, як варіант, консультацію адвоката накшталт: "аналіз вашої ситуації показав наявність права на позов і тд." і саме від цього моменту почати рахувати пд? Дякую. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано September 19, 2016 Жалоба Опубликовано September 19, 2016 1 час назад, Богдан002 сказал: Доброго дня. Суть ситуації: у 2012 році було тричі проведено прилюдні торги (всі визнані такими, що не відбулися), але позичальник не чухався до тих пір поки банк не подав на стягнення саме кредитної заборгованості (16й рік). Тобто, він знав про ситуацію з торгами. Чи матиме сенс звернення до суду з вимогою про визнання іпотеки припиненою? (я думаю, банк одразу ж заявить про пропуск пд) Яким чином можна обійти пд? Хтось стикався із подібними ситуаціями? Чи можна застосувати, як варіант, консультацію адвоката накшталт: "аналіз вашої ситуації показав наявність права на позов і тд." і саме від цього моменту почати рахувати пд? Дякую. Должник не мог раньше узнать о не состоявшихся третьих торгах,чем после ознакомления с материалами исполнительного производства, насколько я знаю. Цитата
Богдан002 Опубликовано September 19, 2016 Автор Жалоба Опубликовано September 19, 2016 1 hour ago, y.voronizhskiy said: Должник не мог раньше узнать о не состоявшихся третьих торгах,чем после ознакомления с материалами исполнительного производства, насколько я знаю. він в тих торгах участь приймав( Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано September 19, 2016 Жалоба Опубликовано September 19, 2016 9 часов назад, Богдан002 сказал: він в тих торгах участь приймав( Тогда очень сложно. Но пробовать нужно. При этом, одновременно с иском и справкой-консультацией от адвоката подавайте ходатайство о возобновлении сроков. Цитата
майор Пронин Опубликовано September 22, 2016 Жалоба Опубликовано September 22, 2016 В 19.09.2016 в 11:43, Богдан002 сказал: Доброго дня. Чи матиме сенс звернення до суду з вимогою про визнання іпотеки припиненою? (я думаю, банк одразу ж заявить про пропуск пд) Яким чином можна обійти пд? Хтось стикався із подібними ситуаціями? До какого года действует/действовал кредитный договор и договор ипотеки? Вы хотите применить ст. 49 ЗУ "ОИ"? Попробуйте обратиться в суд с иском об установлении факта имеющего юридическое значение. Цитата
майор Пронин Опубликовано September 22, 2016 Жалоба Опубликовано September 22, 2016 В 19.09.2016 в 11:43, Богдан002 сказал: Суть ситуації: у 2012 році було тричі проведено прилюдні торги (всі визнані такими, що не відбулися), але позичальник не чухався до тих пір поки банк не подав на стягнення саме кредитної заборгованості (16й рік). Тобто, він знав про ситуацію з торгами. Что подал банк и куда? Кто был инициатором ПТ? Цитата
babaika Опубликовано September 22, 2016 Жалоба Опубликовано September 22, 2016 В 19.09.2016 в 11:43, Богдан002 сказал: Доброго дня. Чи матиме сенс звернення до суду з вимогою про визнання іпотеки припиненою? (я думаю, банк одразу ж заявить про пропуск пд) Дякую. Основания? Цитата
Recommended Posts