topp Опубликовано February 20, 2017 Жалоба Опубликовано February 20, 2017 Підкажіть будь ласка. У когось є зразок касаційної скарги на ухвалу апеляційного суду про відмову відкриття провадження. Дуже треба. Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано February 20, 2017 Жалоба Опубликовано February 20, 2017 7 часов назад, topp сказал: Підкажіть будь ласка. У когось є зразок касаційної скарги на ухвалу апеляційного суду про відмову відкриття провадження. Дуже треба. На ухвалу апеляційного суду чи суду першої інстанції? какой иск Вы подали? отсюда: , можете почерпнуть много интересного.. Цитата
Igor Viktorovich Опубликовано February 21, 2017 Жалоба Опубликовано February 21, 2017 нажаль, такого зразка Вам ніхто не надасть, на підставі того, що у кожного різні справи та різні порушення прав. А доводи у касаційній скарзі повинні бути підібрані під Вашу справу. 1 Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано February 21, 2017 Жалоба Опубликовано February 21, 2017 6 часов назад, Igor Viktorovich сказал: нажаль, такого зразка Вам ніхто не надасть, на підставі того, що у кожного різні справи та різні порушення прав. А доводи у касаційній скарзі повинні бути підібрані під Вашу справу. Абсолютно вірно. Але якщо будуть відповіді на питання, які я поставив, то можно щось порадити. Цитата
topp Опубликовано February 21, 2017 Автор Жалоба Опубликовано February 21, 2017 1 час назад, у.zaporozhskiy сказал: Абсолютно вірно. Але якщо будуть відповіді на питання, які я поставив, то можно щось порадити. Чомусь мені здається що Ви навряд чи зможете мені чимось допомогти. Ви навіть не змогли вивчити моє запитання. На мене банк подав в суд і суд вирішив стягнути з мене суму. Апеляція відмовила у відкритті справи посилаючись на пропущений строк хоча суд затягував з видачею рішення і як тільки я його отримала відразу на п'ятий день подала апеляцію. Після останнього засідання в якому суд вирішив стягнути суму пройшло більше трьох місяців. Мені потрібен зразок, якщо є така можливість надайте, якщо ні буду шукати того хто без зайвих запитань зможе надати допомогу. Дякую. Цитата
topp Опубликовано February 21, 2017 Автор Жалоба Опубликовано February 21, 2017 7 часов назад, Igor Viktorovich сказал: нажаль, такого зразка Вам ніхто не надасть, на підставі того, що у кожного різні справи та різні порушення прав. А доводи у касаційній скарзі повинні бути підібрані під Вашу справу. Я розумію що у всіх все різне. Приблизний зразок Ви можете надати для огляду чи ні? Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано February 22, 2017 Жалоба Опубликовано February 22, 2017 14 часов назад, topp сказал: Чомусь мені здається що Ви навряд чи зможете мені чимось допомогти. Ви навіть не змогли вивчити моє запитання. На мене банк подав в суд і суд вирішив стягнути з мене суму. Апеляція відмовила у відкритті справи посилаючись на пропущений строк хоча суд затягував з видачею рішення і як тільки я його отримала відразу на п'ятий день подала апеляцію. Після останнього засідання в якому суд вирішив стягнути суму пройшло більше трьох місяців. Мені потрібен зразок, якщо є така можливість надайте, якщо ні буду шукати того хто без зайвих запитань зможе надати допомогу. Дякую. Питання Ваше я і не міг вивчити, бо Ви надали часткову інформацію без надання документів. 1 Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано February 22, 2017 Жалоба Опубликовано February 22, 2017 14 часов назад, topp сказал: Чомусь мені здається що Ви навряд чи зможете мені чимось допомогти. Ви навіть не змогли вивчити моє запитання. Я прекрасно розумію, як і чим Вам допомогти з урахуванням частково наданої інформації, а якщо вона буде надана у повному обсязі разом з документами, то зможу підказати більш детально. 1 Цитата
topp Опубликовано February 22, 2017 Автор Жалоба Опубликовано February 22, 2017 Только что, у.zaporozhskiy сказал: Я прекрасно розумію, як і чим Вам допомогти з урахуванням частково наданої інформації, а якщо вона буде надана у повному обсязі разом з документами, то зможу підказати більш детально. Дякую за намагання допомогти, але вже немає такої потреби. Необхідний зразок я вже знайшла. Цитата
Vasil Опубликовано February 22, 2017 Жалоба Опубликовано February 22, 2017 Если подает кассацию другая сторона, то мне присылают текст их жалобы, и должен ли я возражать, присутствовать и т.п.? Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано February 22, 2017 Жалоба Опубликовано February 22, 2017 1 час назад, Vasil сказал: Если подает кассацию другая сторона, то мне присылают текст их жалобы, и должен ли я возражать, присутствовать и т.п.? Если кассационное производство открыто, то Вам отправят текст жалобы. В Ваших интересах возражать против их требований. В присутствии особого смысла не вижу. 2 Цитата
chechel Опубликовано February 23, 2017 Жалоба Опубликовано February 23, 2017 В 20.02.2017 в 17:04, topp сказал: Підкажіть будь ласка. У когось є зразок касаційної скарги на ухвалу апеляційного суду про відмову відкриття провадження. Дуже треба. В 21.02.2017 в 00:17, у.zaporozhskiy сказал: На ухвалу апеляційного суду чи суду першої інстанції? Разговор слепого с глухим 2 Цитата
Recommended Posts