Recommended Posts

Опубликовано

Підкажіть будь ласка. У когось є зразок касаційної скарги на ухвалу апеляційного суду про відмову відкриття провадження. Дуже треба.

Опубликовано
7 часов назад, topp сказал:

Підкажіть будь ласка. У когось є зразок касаційної скарги на ухвалу апеляційного суду про відмову відкриття провадження. Дуже треба.

На ухвалу апеляційного суду чи суду першої інстанції?

какой иск Вы подали?

отсюда:

, можете почерпнуть много интересного..

Опубликовано

нажаль, такого зразка Вам ніхто не надасть, на підставі того, що у кожного різні справи та різні порушення прав. А доводи у касаційній скарзі повинні бути підібрані під Вашу справу.

Опубликовано
6 часов назад, Igor Viktorovich сказал:

нажаль, такого зразка Вам ніхто не надасть, на підставі того, що у кожного різні справи та різні порушення прав. А доводи у касаційній скарзі повинні бути підібрані під Вашу справу.

Абсолютно вірно.

Але якщо будуть відповіді на питання, які я поставив, то можно щось порадити.

Опубликовано
1 час назад, у.zaporozhskiy сказал:

Абсолютно вірно.

Але якщо будуть відповіді на питання, які я поставив, то можно щось порадити.

Чомусь мені здається що Ви навряд чи зможете мені чимось допомогти. Ви навіть не змогли вивчити моє запитання.  На мене банк подав в суд і суд вирішив стягнути з мене суму. Апеляція відмовила у відкритті справи посилаючись на пропущений строк хоча суд затягував з видачею рішення і як тільки я його отримала відразу на п'ятий день подала апеляцію. Після останнього засідання в якому суд вирішив стягнути суму пройшло більше трьох місяців. Мені потрібен зразок, якщо є така можливість надайте, якщо ні буду шукати того хто без зайвих запитань зможе надати допомогу. Дякую.

Опубликовано
7 часов назад, Igor Viktorovich сказал:

Я розумію що у всіх все різне. Приблизний зразок Ви можете надати для огляду чи ні?

Опубликовано
14 часов назад, topp сказал:

Чомусь мені здається що Ви навряд чи зможете мені чимось допомогти. Ви навіть не змогли вивчити моє запитання.  На мене банк подав в суд і суд вирішив стягнути з мене суму. Апеляція відмовила у відкритті справи посилаючись на пропущений строк хоча суд затягував з видачею рішення і як тільки я його отримала відразу на п'ятий день подала апеляцію. Після останнього засідання в якому суд вирішив стягнути суму пройшло більше трьох місяців. Мені потрібен зразок, якщо є така можливість надайте, якщо ні буду шукати того хто без зайвих запитань зможе надати допомогу. Дякую.

Питання Ваше я і не міг вивчити, бо Ви надали часткову інформацію без надання документів.

Опубликовано
14 часов назад, topp сказал:

Чомусь мені здається що Ви навряд чи зможете мені чимось допомогти. Ви навіть не змогли вивчити моє запитання.

Я прекрасно розумію, як і чим Вам допомогти з урахуванням частково наданої інформації, а якщо вона буде надана у повному обсязі разом з документами, то зможу підказати більш детально.

Опубликовано
Только что, у.zaporozhskiy сказал:

Я прекрасно розумію, як і чим Вам допомогти з урахуванням частково наданої інформації, а якщо вона буде надана у повному обсязі разом з документами, то зможу підказати більш детально.

Дякую за намагання допомогти, але вже немає такої потреби. Необхідний зразок я вже знайшла.

Опубликовано
1 час назад, Vasil сказал:

Если подает кассацию другая сторона, то мне присылают текст их жалобы, и должен ли я возражать, присутствовать и т.п.? 

Если кассационное производство открыто, то Вам отправят текст жалобы.

В Ваших интересах возражать против их требований.

В присутствии особого смысла не вижу.

Опубликовано
В 20.02.2017 в 17:04, topp сказал:

В 21.02.2017 в 00:17, у.zaporozhskiy сказал:

На ухвалу апеляційного суду чи суду першої інстанції?

Разговор слепого с глухим :)