Анжела Клипач Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 Доброго дня! Вибачте, будь ласка, може повторюся, але я в паніці, руки тремтять, не знаю, що робити...В вересні 2012 року я взяла кредит готівкою на суму 6000грн в ПАТ "Райффайзен Банк Аваль" і кредитну картку. Два роки виплачувала все, згідно договорів, але потім після розлучення не було можливості, хоча це не є виправданням. На юридичну адресу приходили листи від банку, батьки мені дзвонили і деколи ходила, погашала. Кілька місяців тому почалися дзвінки, представлялися від ТзОВ "КУА "Прімоколект_Капітал", поставили мене перед фактом, що тепер я їхній боржник, маю слатити за кредит готівкою - 24000грн., але якщо заплачу на протязі кількох днів, то сума буде 14000, я повелася на дану провокацію і оплатила цю суму, в цей же день мені почали дзвонити знов і розказувати, що в мене є ще один не погашений кредит по кредитці на суму 23900! Я була шоці, мені пропонували знов акцію, я перестала відповідати на дзвінки. Мені прийшов лист з довідкою про списання заборгованості на 14000грн з роддрукованою на кольоровому принтері печаткою і підписом. А сьогодні телефонує батько і каже, що прийшов лист про арешт коштів і майна, якщо не погашу до 28.09.2017... Даної суми в мене немає, так як є маленька дитина 9 місяців, чоловік в шоці. А саме прикре, те що я бухгалтер, мені дуже соромно, я знаю, що за все потрібно, платити, але ж не такою ціною... Дайте пораду, що робити?! Завчасно дякую. Цитата
ANTIRAID Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 44 минуты назад, Анжела Клипач сказал: Доброго дня! Вибачте, будь ласка, може повторюся, але я в паніці, руки тремтять, не знаю, що робити...В вересні 2012 року я взяла кредит готівкою на суму 6000грн в ПАТ "Райффайзен Банк Аваль" і кредитну картку. Два роки виплачувала все, згідно договорів, але потім після розлучення не було можливості, хоча це не є виправданням. На юридичну адресу приходили листи від банку, батьки мені дзвонили і деколи ходила, погашала. Кілька місяців тому почалися дзвінки, представлялися від ТзОВ "КУА "Прімоколект_Капітал", поставили мене перед фактом, що тепер я їхній боржник, маю слатити за кредит готівкою - 24000грн., але якщо заплачу на протязі кількох днів, то сума буде 14000, я повелася на дану провокацію і оплатила цю суму, в цей же день мені почали дзвонити знов і розказувати, що в мене є ще один не погашений кредит по кредитці на суму 23900! Я була шоці, мені пропонували знов акцію, я перестала відповідати на дзвінки. Мені прийшов лист з довідкою про списання заборгованості на 14000грн з роддрукованою на кольоровому принтері печаткою і підписом. А сьогодні телефонує батько і каже, що прийшов лист про арешт коштів і майна, якщо не погашу до 28.09.2017... Даної суми в мене немає, так як є маленька дитина 9 місяців, чоловік в шоці. А саме прикре, те що я бухгалтер, мені дуже соромно, я знаю, що за все потрібно, платити, але ж не такою ціною... Дайте пораду, що робити?! Завчасно дякую. Вероятнее всего Вам просто пришла от них угроза. Вы могли и предыдущую сумму не платить в связи с пропуском ими сроков исковой давности. Просто не реагируйте и попросите их, если будут звонить, чтобы больше вас не беспокоили. Если что-то их не устраивает, пусть подают в суд. 5 Цитата
Bolt Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 3 часа назад, Анжела Клипач сказал: я знаю, що за все потрібно, платити Плохо, что Вы это знаете, а иначе не попались бы на их вымогательство... 3 Цитата
Алекc Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 4 часа назад, Анжела Клипач сказал: Доброго дня! Вибачте, будь ласка, може повторюся, але я в паніці, руки тремтять, не знаю, що робити...В вересні 2012 року я взяла кредит готівкою на суму 6000грн в ПАТ "Райффайзен Банк Аваль" і кредитну картку. Два роки виплачувала все, згідно договорів, але потім після розлучення не було можливості, хоча це не є виправданням. На юридичну адресу приходили листи від банку, батьки мені дзвонили і деколи ходила, погашала. Кілька місяців тому почалися дзвінки, представлялися від ТзОВ "КУА "Прімоколект_Капітал", поставили мене перед фактом, що тепер я їхній боржник, маю слатити за кредит готівкою - 24000грн., але якщо заплачу на протязі кількох днів, то сума буде 14000, я повелася на дану провокацію і оплатила цю суму, в цей же день мені почали дзвонити знов і розказувати, що в мене є ще один не погашений кредит по кредитці на суму 23900! Я була шоці, мені пропонували знов акцію, я перестала відповідати на дзвінки. Мені прийшов лист з довідкою про списання заборгованості на 14000грн з роддрукованою на кольоровому принтері печаткою і підписом. А сьогодні телефонує батько і каже, що прийшов лист про арешт коштів і майна, якщо не погашу до 28.09.2017... Даної суми в мене немає, так як є маленька дитина 9 місяців, чоловік в шоці. А саме прикре, те що я бухгалтер, мені дуже соромно, я знаю, що за все потрібно, платити, але ж не такою ціною... Дайте пораду, що робити?! Завчасно дякую. Никакие телефонные звонки и бумажная макулатура, которую Вы перечислили - "лист з довідкою про списання заборгованості на 14000грн з роддрукованою на кольоровому принтері печаткою і підписом.", "лист про арешт коштів і майна, якщо не погашу до 28.09.2017..." не являются документами на оплату или подтверждающими оплату, и вообще документами. Это обыкновенный бумажный мусор. Проще говоря Вас просто "развели", и т.к. Вы временами платили и еще заплатили 14000, от Вас скоро не отстанут. Ничего больше никому не платите, и главное не бойтесь, Вы уже поняли, что имеете дело с мошенниками, которые пусть и называются - ТзОВ "КУА "Прімоколект_Капітал", или как-то по другому. Они всегда и во всем врут. До решения суда никто не имеет право арестовать деньги, или имущество. Как, впрочем, и звонить и писать разную чушь, но это запретить трудно. Надо просто не обращать внимание и посылать как можно дальше... от своего дома и семьи Все эти телефонные звонки и письма - обыкновенное мошенничество. Т.к. на подобные вопросы не раз отвечали на этом сайте, почитайте темы по ссылкам: http://antiraid.com.ua/forum/topic/3861-компания-примоколлект-прошу-совета/?page=17#comment-178782 http://antiraid.com.ua/forum/topic/8879-nuzhna-pomosch-moy-kredit-prodan-tov-profit-kapital-chto-delat/?do=findComment&comment=178843 http://antiraid.com.ua/forum/topic/9653-key-kollekt-razbushevalsya/ http://antiraid.com.ua/forum/topic/8986-pomogite-s-maniveo/ 3 Цитата
west11 Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 Ви дійсно допустили декілька помилок і головна помилка - не звернулися до фахівця за юридичною консультацією, а наслідком цього стало те, що: "але якщо заплачу на протязі кількох днів, то сума буде 14000, я повелася на дану провокацію і оплатила цю суму ", таким чином Ви перервали строки позовної давності, які Вас могли захистити від стягнення ВСЬОГО боргу... 2 Цитата
Bolt Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 4 часа назад, Анжела Клипач сказал: Дайте пораду, що робити?! Абсолютно ничего не надо делать... Понимаете, НИЧЕГО...!!! 2 Цитата
Bolt Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 4 часа назад, Анжела Клипач сказал: поставили мене перед фактом, що тепер я їхній боржник, маю слатити за кредит готівкою - 24000грн., але якщо заплачу на протязі кількох днів, то сума буде 14000, я повелася на дану провокацію і оплатила цю суму Для Вас как я понимаю 10 тысяч большие деньги, не то что какие-то копейки в 14 тысяч... Интересно Вы всем платите кто Вам звонит и пишет, надо будет попробовать позвонить Вам...))) 2 Цитата
Алекc Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 4 минуты назад, Bolt сказал: Абсолютно ничего не надо делать... Понимаете, НИЧЕГО...!!! Отбиваться-то надо Цитата
Bolt Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 5 часов назад, Анжела Клипач сказал: в цей же день мені почали дзвонити знов і розказувати, що в мене є ще один не погашений кредит по кредитці на суму 23900! Я була шоці, мені пропонували знов акцію, я перестала відповідати на дзвінки. Да понятное дело, Вам бы любой после этого звонил бы... Вы там у них проходите в компьютере как акционная... На Вас можно зарабатывать, почему тогда им не звонить и не предлагать... 1 Цитата
Bolt Опубликовано September 23, 2017 Жалоба Опубликовано September 23, 2017 2 минуты назад, Алекc сказал: Отбиваться-то надо Ну для некоторых это самое лучшее отбивание, если не умеют общаться в грубой форме и нервы не подходящие... Уж им тоже ненужны такие которые их игнорируют и с кого нечего взять... Весь их бизнес построен на психологии людей, а ведь у наших людей на генном уровне в крови 37-ой год и они очень боятся когда звонят и говорят с ними по телефону... В этих фирмах между прочим не работает ни одного юриста, наверное это о чём то говорит... 3 Цитата
Mercato® Опубликовано September 24, 2017 Жалоба Опубликовано September 24, 2017 Такие акции "Заплати со скидкой и спи спокойно" у них проходят часто. Только через пару месяцев они про них забывают и требуют остальную сумму. Ведь никакого документального подтверждения должнику не предоставляют. 3 Цитата
Bolt Опубликовано September 24, 2017 Жалоба Опубликовано September 24, 2017 22 часа назад, Анжела Клипач сказал: Вибачте, будь ласка, може повторюся, але я в паніці, руки тремтять, не знаю, що робити.. Та да да, и поэтому уже сутки как нет интереса к теме... и вообще к заданному вопросу с самого начала его задания, а Вы типа юристы пишите, развлекайтесь сами по себе... Вот такая она жестокая и непредсказуемая паника и тремтение... А может уже узнали, что робыты... 1 Цитата
Bolt Опубликовано September 24, 2017 Жалоба Опубликовано September 24, 2017 4 минуты назад, Mercato® сказал: "Заплати со скидкой и спи спокойно" Заплати со скидкой или спи спокойно...))) 1 Цитата
evgen33 Опубликовано September 25, 2017 Жалоба Опубликовано September 25, 2017 гроші треба любити. при їх перерахуванні хоч готівкою хоч у безготівковому вигляді треба з ними розмовляти. 1. напишіть на юридичну адресу банку (не колекторів, а саме банку) ЗАЯВУ про надання Вам роздруківки Вашого кредитного (позичального) рахунку. я не впевнений щи у Вас саме кредит у його класичному вигляді. 2. після отримання роздруківки (в чому я не впевнений - відповідь буде: документи не збереглись, передані на подальшу обробку новому кредитору і т.ін.) зверніться до фахівця або самі визначте точку з якої у Вас почалися проблеми (наприклад місяць такого-то року). 3. фахівець - це не обовьязково юрист, тим паче адвокат, яких Ви боїтеся тваринним страхом нібито вони у вас відібрали останню копійку і зробили Вас жебраком. Ви самі джерело Ваших проблем. так от фахівець може бути і фінансист, еконміст або просто розумна людина яка Вам допоможе визначити точку, з якої почалися проблеми. 4. якщо відповіді немає 3 тижні (тиждень на почтовий пробіг, тиждень в банку на обробку, тиждень зворотній поштовий пробіг) відправляйте другу заяву такого ж змісту, потім третю і так хоча б штук шість. відправлення робіть з описом вкладення. якщо Ви ще досі не полюбили юриста, зверніться до працівника відділу звьязку і він Вам надасть розьяснення як відправити поштову кореспонденцію так щоб вона не загубилася. скористуйтесь таким видом відправлення яке є надійним. крім Укрпошти зараз є нова пошта, ін-тайм, деливері і т.д. вони використовують навіть курьєрів. 5. а щодо оплати то це Ваша особиста справа. якщо у Вас вдома друкарський станок ... за ті 14 000 тисяч я думаю колектори (знову ж таки за допомогою фахівця) і Ваше прізвище забули б не кажучі про контактні дані. 1 Цитата
Анжела Клипач Опубликовано September 25, 2017 Автор Жалоба Опубликовано September 25, 2017 Дякую велике всім за поради, морально стало краще. А стосовно того, що не беру участь в спілкувані, просто зламався ноутбук. Я прекрасно розумію, що сама привернула до себе їхню увагу, пішовши на їхні умови...Просто від цих дзвінків і листів аж не по собі стає, йде психологічний прес. Буду боротися, просто переживаю за рідних, щоб не постраждали через мою дурість...Вибачте, що забрала ваш час. 1 Цитата
Анжела Клипач Опубликовано September 25, 2017 Автор Жалоба Опубликовано September 25, 2017 Ще раз дяку за ваші відгуки, форум і небайдужість. Почитала, зрозуміла, що є розумні, адекватні, чуйні люди, які рятують від не обдуманих вчинків і морально підтримують! Ознайомилася з деякими статтями, в з записнику підготувала план розмови з колекторами, сама вже чекаю з нетерпінням їх дзвінка.) Дуже шкода, що я допустила помилку з цими 14000грн, але це мене добряче навчило. Дуже б хотілося, щоб стало стабільне майбутнє, аби люди не потрапляли в такі ситуації. Цитата
Анжела Клипач Опубликовано September 25, 2017 Автор Жалоба Опубликовано September 25, 2017 Розмовляла кілька хвилин тому по телефону з колектором, все чітко по пунктах розказала, а він взагалі торочив про своє, так як ви і писали, говорять лише по завчиному тексту. Запитала про лист стосовно арешту майна, він злякався, сказав, що то лист інформаційного характеру, пригрозила прокуратурою. До цих пір неприємний осадок, але я задоволена собою і ще раз завдячую вам. 1 Цитата
Алекc Опубликовано September 25, 2017 Жалоба Опубликовано September 25, 2017 В 24.09.2017 в 15:57, Mercato® сказал: Такие акции "Заплати со скидкой и спи спокойно" у них проходят часто. Только через пару месяцев они про них забывают и требуют остальную сумму. Ведь никакого документального подтверждения должнику не предоставляют. В большинстве случаев даже не остальную сумму, а ту что и прежде плюс проценты и пеня, т.е. как будто никто ничего не проплачивал ни со скидкой, ни без скидки... 3 Цитата
Anfissa Опубликовано September 26, 2017 Жалоба Опубликовано September 26, 2017 Не сдавайтесь... 1 Цитата
Recommended Posts