Recommended Posts

Опубликовано

Як розібратися з кредит каріталом,якщо борг сплачено,а вони стверджують що кошти не поступили,і нараховують далі відсотки?На сайті ,"Єврогрошей" закрили сьогодні навіть мій кабінет,бо ще вчора я бачила заборгованість,але вже не могла сплачувати.Зараз викидає ,що такого клієнта немає.Мало того хамка ,яка мені телефонувала,сказала що я побачу довідку про закриття в гробу.В мене не шок.Звернулася  в банк де платила,гроші не поверталися,отже вони отримали і просто мене тероризують?І кожен раз коли дзвонять різна інформація.Що робити?Бо адреси філій я знайшла,і на каністру бензина ще вистачить.Дякую.

Опубликовано
5 минут назад, Satirina сказал:

Як розібратися з кредит каріталом,якщо борг сплачено,а вони стверджують що кошти не поступили,і нараховують далі відсотки?На сайті ,"Єврогрошей" закрили сьогодні навіть мій кабінет,бо ще вчора я бачила заборгованість,але вже не могла сплачувати.Зараз викидає ,що такого клієнта немає.Мало того хамка ,яка мені телефонувала,сказала що я побачу довідку про закриття в гробу.В мене не шок.Звернулася  в банк де платила,гроші не поверталися,отже вони отримали і просто мене тероризують?І кожен раз коли дзвонять різна інформація.Що робити?Бо адреси філій я знайшла,і на каністру бензина ще вистачить.Дякую.

Зря платили , лучше бы шубу себе купили)) смените номер и забейте. НЕТ КАБИНЕТА , НЕТ КЛИЕНТА, НЕТ КЛИЕНТА НЕТ КРЕДИТА !)

Опубликовано
5 минут назад, Satirina сказал:

Та нашо мені та шуба вже,руки по лікті згризла,спати не можу,так злість бере,та дзвонять моїй мамі,на стаціонарний.

Главное успокоится , займите себя чем то интересным, свяжите например носки на зиму, и делом займитесь и отвлечься 100% получится . С мамой ,трудно конечно , но постарайтесь поговорить . С этим надо научится жить ..смените симку , выкиньте стационар (им сейчас мало кто пользуется ) все будет хорошо , нас много , вы не одна )  к сожалению ...

Опубликовано
15 минут назад, Та та сказал:

Зря платили , лучше бы шубу себе купили)) смените номер и забейте. НЕТ КАБИНЕТА , НЕТ КЛИЕНТА, НЕТ КЛИЕНТА НЕТ КРЕДИТА !)

Эх, я вот тоже подумала, в июне положила всю зп с премией на пролонгации, дура. Лучше бы точно шубу... :rolleyes:

Опубликовано
Только что, Natali13 сказал:

Эх, я вот тоже подумала, в июне положила всю зп с премией на пролонгации, дура. Лучше бы точно шубу... :rolleyes:

Мдя, с моих 25ти , или сколько там их уже не помню , я сколько проплатила , что я бы вам всем здесь по шубе купила :o:D

Опубликовано
11 минут назад, NadinKa сказал:

Руки не гризіть, пишіть скаргу в Нацкомфінпослуги 
на їх сайті є форма для звернення. 

Я зайшла,там є тільки електронне звернення,я можу описати там проблему?А то допоможе?

Опубликовано
12 минут назад, Та та сказал:

Главное успокоится , займите себя чем то интересным, свяжите например носки на зиму, и делом займитесь и отвлечься 100% получится . С мамой ,трудно конечно , но постарайтесь поговорить . С этим надо научится жить ..смените симку , выкиньте стационар (им сейчас мало кто пользуется ) все будет хорошо , нас много , вы не одна )  к сожалению ...

Та от думаю громадянство змінити,бо чекала,в України немає майбутнього.

Опубликовано
1 минуту назад, Satirina сказал:

Я зайшла,там є тільки електронне звернення,я можу описати там проблему?А то допоможе?

так, то воно і є.
Але перед тим, як писати
зайдіть у тему 

сторінок, може, 20 з кінця є відповідь від Нацкомфінпослуги по Маневео.
Уважно прочитайте, що вони відповіли на скаргу і потім зкладіть текст Вашої скарги. 
Вкажіть номера ліцензій обов*язково. 

Опубликовано
1 час назад, Satirina сказал:

Та нашо мені та шуба вже,руки по лікті згризла,спати не можу,так злість бере,та дзвонять моїй мамі,на стаціонарний.

уже не слезут, стационарный придется отключить( не платите им ничего больше, меняйте телефон

Опубликовано
1 час назад, Та та сказал:

Мдя, с моих 25ти , или сколько там их уже не помню , я сколько проплатила , что я бы вам всем здесь по шубе купила :o:D

все мы так делали по неопытности, теперь мы матерые заемщики;)

Опубликовано
3 минуты назад, NadinKa сказал:

то ви так думаєте...

кому платили, на підставі яких документів

Дзвонили,вислали реквізити,вказано що борг по єврогрошах,сплатила 16.08 частину,і 20.08 решта.

Опубликовано
4 минуты назад, Satirina сказал:

Що мені тепер робити.Це ж не законно так людей обманювати і грабити.

скаржіться в нацкомфін,
гроші звісно не повернете, так хоч іх трохи потрусять на штрафи, бо порушень там тьма.
Але тре грамотно написати скаргу, додати документи які є, може записані розмови з  погрозами таке інше.  

Візьміть пару днів паузу, обдумайте все.
В контакт з цими шахраями більше не вступайте. 

Опубликовано
2 часа назад, Satirina сказал:

Мало того хамка ,яка мені телефонувала,сказала що я побачу довідку про закриття в гробу.

обов'язково цей факт укажіть в скарзі (про довідку). 

і перевірте, чи є ліцензія у того капітала, 
на сайті є така функція. 

Опубликовано
5 минут назад, NadinKa сказал:

скаржіться в нацкомфін,
гроші звісно не повернете, так хоч іх трохи потрусять на штрафи, бо порушень там тьма.
Але тре грамотно написати скаргу, додати документи які є, може записані розмови з  погрозами таке інше.  

Візьміть пару днів паузу, обдумайте все.
В контакт з цими шахраями більше не вступайте. 

Я не юрист,і зараз взагалі адекватно не можу думати.в чернівцях є філія,може підійти туди ,але боюся що прибью,а в мене маленька дитина.

Опубликовано
1 минуту назад, Satirina сказал:

Я не юрист,і зараз взагалі адекватно не можу думати.в чернівцях є філія,може підійти туди ,але боюся що прибью,а в мене маленька дитина.

Ви прибьєте чи Вас?:D