Recommended Posts

Опубликовано

1. Да Вы фантазёр...

2. А смысл...

3. Полностью с Вами согласен...

1. у них також є програми всяких реструктуризацій. Хоча - да. Нікого живого хтл б домовився ще не приходилось  :)

2. Це познається з віком. Маю одного чоловягу, який не хорошо поступив з 5 кредиторами, а зараз хочемо відновити репутацію.

3. Ну хоть шось :)

Опубликовано

Профильного юриста в нашем райцентре (Городня), к сожалению нет, а Чернигове пока не нашёл. Задача - не платить хотя бы штрафы и проценты.

На это вообще никак реагировать не надо... Это пустышка-пугалка, для того посылается специально левыми фирмами, чтобы Вы совершили глупость, Приватсам такие боится посылать...

Никому ничего не платите... Просто игнорируйте всё с ними общение... Никаких писем никому писать не надо!!! Никого не слушайте... Ведь я уверен, что письмо было простое, то есть никто ничего не писал, а при обращении куда то, то они он него откажутся и скажут, что ничего не писали, а это Вы сами себе типа послали... Такие письма простые посылаются специально для того, чтобы Вы сами себя палили... Хотели бы официальное прислать, то прислали бы официально... А так на что Вы собираетесь реагировать...

Опубликовано

там того договору - одна сторінка заяви в якій написано, що відкривається овердрафт на строк дії карти. Карту чоловік поміняв і на продовження строку кредитування  погодився.  Є нюанс: по Приватівських правилах не могла емітуватись нова картка при наявності прострочок по старій. А що там на балансовому рахунку № 2625 Бог його знає. Я б маршрутом цього нюансу не пішов.

то заява, а не договір. Максимум, на що цей клаптик папіру тягне, так це на складову договору, який повинен бути наданий позичальнику в повному об`ємі и кожна складова мала бути підписана сторонами договору. 

А що там на рахунку, то друга історія, яка актуальна при чинному договорі.

Опубликовано

1. у них також є програми всяких реструктуризацій. Хоча - да. Нікого живого хтл б домовився ще не приходилось   :)

2. Це познається з віком. Маю одного чоловягу, який не хорошо поступив з 5 кредиторами, а зараз хочемо відновити репутацію.

3. Ну хоть шось :)

1. Ну конечно же есть реструктуризация... То есть новый развод на новые деньги, типа подпишите, признайте всё и платите дальше больше за то чего не брали...

2. А смысл... не уловил... Вот Вы знаете я тоже с виком понял, что всё фигня и особенно репутация, так как она вообще ничего не решает в жизни, а ведь в молодости так казалось это важно...

3.  :)

Опубликовано

то заява, а не договір. Максимум, на що цей клаптик папіру тягне, так це на складову договору, який повинен бути наданий позичальнику в повному об`ємі и кожна складова мала бути підписана сторонами договору. 

А що там на рахунку, то друга історія, яка актуальна при чинному договорі.

Мав можливість іти по цьому шляху пару раз - але не пішов. Тому не буду заперечувати. Результат такого маршруту іншими було б цікаво подивитись при нагоді. 

Опубликовано

1. Ну конечно же есть реструктуризация... То есть новый развод на новые деньги, типа подпишите, признайте всё и платите дальше больше за то чего не брали...

2. А смысл... не уловил... Вот Вы знаете я тоже с виком понял, что всё фигня и особенно репутация, так как она вообще ничего не решает в жизни, а ведь в молодости так казалось это важно...

3.  :)

2. Не переймайтесь, нічого особистого.  Я цього дядьку сходу зовсім не зрозумів. А потім сильно зауважав. Уявіть собі  унікума, який готовий відкупитись від своїх боргових неправильностей 10-15 річного забвения. Всякого люду на світі треба.

Опубликовано

2. Не переймайтесь, нічого особистого.  Я цього дядьку сходу зовсім не зрозумів. А потім сильно зауважав. Уявіть собі  унікума, який готовий відкупитись від своїх боргових неправильностей 10-15 річного забвения. Всякого люду на світі треба.

Наверное батюшка напел на исповеди типа про искупление грехов, и решил человек готовиться к будущей жизни, очень захотелось пожить в раю вечно...))) Я таких тоже встречал, тяжело их ломать, но иногда получается... А батюшка наверное засланный агент банковский на проценте...

Опубликовано

Первая кредитка была сломана и возвращена в отделение банка, взамен выдали новую. После увольнения со срочной службы в октябре 2013 года нигде не работает - в нашем райцентре работу найти невозможно, да и в Чернигове тяжело, так что платить физически не мог (правда и нам не признался про кредит). И всё же писать в банк, чтобы прислали копию договора или нет? Как правильно поступить, ведь по сути ему всучили. Солдат в то время получал 150 грн., естественно он тратил кредит, в основном на еду и потом почему банк молчал, ни одного письменного сообщения.

Опубликовано

Наверное батюшка напел на исповеди типа про искупление грехов, и решил человек готовиться к будущей жизни, очень захотелось пожить в раю вечно...))) Я таких тоже встречал, тяжело их ломать, но иногда получается... А батюшка наверное засланный агент банковский на проценте...

Та нє. Нічого такого, крім впевненості  в свому світогляді. Правда була тверда переднадія, що старі кредитори будуть хотіти хоч щось, ніж нічого. Реальність трохи інакша. Але то інша історія. Мабуть то трохи забагато флуду мимо теми :) 

Опубликовано

Мав можливість іти по цьому шляху пару раз - але не пішов. Тому не буду заперечувати. Результат такого маршруту іншими було б цікаво подивитись при нагоді. 

Многие шли этим путём. но в большинстве случаев без успеха, т.к. Приват был в касте неприкасаемых, пока ВСУ не выдал свою позицию и понеслось дальше по всем инстанциям (ссылку на тему я давал немного выше).

Опубликовано

Первая кредитка была сломана и возвращена в отделение банка, взамен выдали новую. После увольнения со срочной службы в октябре 2013 года нигде не работает - в нашем райцентре работу найти невозможно, да и в Чернигове тяжело, так что платить физически не мог (правда и нам не признался про кредит). И всё же писать в банк, чтобы прислали копию договора или нет? Как правильно поступить, ведь по сути ему всучили. Солдат в то время получал 150 грн., естественно он тратил кредит, в основном на еду и потом почему банк молчал, ни одного письменного сообщения.

Ну это всё лирика, ну всучили и что дальше... Никуда писать не надо..! Никакого договора там нет...

Опубликовано

Можу сказати тільки як би робив/не робив я.   Те, що кредит обслуговувався  якраз і підтверджує, що криміналу в діях сина нема.    Якщо в Приват24 чи у Виписці та ж сума (- 7539,51грн.) і нема можливості робити часткові проплати - я б не писав ?          Якщо б виявив  різницю цифр ( а швидше за все вона там має бути) - тоді писав би в банк щоб розглянути можливості договірного врегулювання і настягувати більше інформації (але ні в якому разі не в Прімоколект).   

Опубликовано

Многие шли этим путём. но в большинстве случаев без успеха, т.к. Приват был в касте неприкасаемых, пока ВСУ не выдал свою позицию и понеслось дальше по всем инстанциям (ссылку на тему я давал немного выше).

В овердрафтах Приват провалюється по строках давності. А по недійсності договору про овердрафт на картрахунку не зустрічав- там в темі  таке є?

Опубликовано

Можу сказати тільки як би робив/не робив я. Те, що кредит обслуговувався якраз і підтверджує, що криміналу в діях сина нема. Якщо в Приват24 чи у Виписці та ж сума (- 7539,51грн.) і нема можливості робити часткові проплати - я б не писав ? Якщо б виявив різницю цифр ( а швидше за все вона там має бути) - тоді писав би в банк щоб розглянути можливості договірного врегулювання і настягувати більше інформації (але ні в якому разі не в Прімоколект).

Разместите на форуме или сбросьте на почту результаты договорного урегулирования.
Опубликовано

В овердрафтах Приват провалюється по строках давності. А по недійсності договору про овердрафт на картрахунку не зустрічав- там в темі  таке є?

А по недийсности он не проваливается, только потому, что его судьи крепко держат...

Опубликовано

Разместите на форуме или сбросьте на почту результаты договорного урегулирования.

я ж сказав "як би робив" . В мене не було ні початку, ні закінчення переговорів з Приватом. З іншими було багато різного. 

Опубликовано

Вот и я хочу это чудо увидеть...

Опубликовано

я ж сказав "як би робив" . В мене не було ні початку, ні закінчення переговорів з Приватом. З іншими було багато різного. 

Ну вот видите... А у меня с ними было много чего... 

Опубликовано

Это секта... Попадая туда теряют девственность и становятся зомби... Сам лично это у них в дельте наблюдал, это их логово, там не люди работают, это я Вам гарантирую... Мне показалось, что им или, что то колют или чипы вживляют... (и я сейчас не шучу)...

Опубликовано

В мене були тільки спори, які закінчились відмовою по строку давності.   Там про врегулювання навіть питання не виникало і не могло виникнути.   А коли йдеться про діючий договір...  Людина, яка задавали питання, може собі сама вибрати як бути. 

Опубликовано

У листі від Прімоколект борг станом на 17.08.2015 р. в розмірі 7539,51 грн., а в виписці - 31.07.2015 р. 7548,35 грн. (більше ніж в листі), а станом на 31.08.2015 р. вже 8168,33 грн..

Опубликовано

У листі від Прімоколект борг станом на 17.08.2015 р. в розмірі 7539,51 грн., а в виписці - 31.07.2015 р. 7548,35 грн. (більше ніж в листі), а станом на 31.08.2015 р. вже 8168,33 грн..

Вас что-то конкретно в этих цифрах удивляет или напрягает... Это просто цифры ни о чём не говорящие...

Опубликовано

Нет никакого листа понимаете, это всё иллюзия... рассчитанная на то чтобы показать Вам какую то деятельность против Вас... С таким же успехом и я мог прислать Вам лист и мог написать, что Вы должны мне 100 тысяч...

Опубликовано

Это секта... Попадая туда теряют девственность и становятся зомби... Сам лично это у них в дельте наблюдал, это их логово, там не люди работают, это я Вам гарантирую... Мне показалось, что им или, что то колют или чипы вживляют... (и я сейчас не шучу)...

И вокруг тишина :)   Адекватні люди є кругом. І в Дельті були, і в Приваті, і в Прімоколекті. Справедливості ради потрібно підкреслити, адекватні тоді, коли вони мають повноваження вирішити питання, яке виникло, а не найняті тільки для виконання на автоматі однотипних функцій. 

Опубликовано

Що в Приват24? Ви маєте доступ чи ні? 600грн. в місяць на тіло в 2000грн - щось забагато. Там процент десь 40-45 річних. Якщо грубо, то навіть якщо процентна ставка 50% річних, то за 2 роки могло нарости ще 2000процентів. Решта 4000 то що ? Комісія, штрафи, пеня?  

Думаю, що якщо підійти грамотно: не син піде з пропозицією, а Ви, наприклад через поруку (твердо обмежену сумою і строком) або простим переказом , закривши його зменшений борг Вашим овердрафтом, то шанс домовитись не виключений.   Так виглядає, що Вам потрібно або погодитись з порадами і просто чекати позову, або найтяти юриста і пробувати інші варіанти.