Tavrija77 Опубликовано October 23, 2013 Жалоба Опубликовано October 23, 2013 Шановні Форумчани, є до вас питання. Зверталась до суду про визнання кредитного договору недійсним. Підстави- повний набір по 168 Постанові НБУ та ЗУ "Про захист прав споживачів"- нема графіку, нема супуної вартості та її розрахунок, нема реальної відсоткової ставки, вартості подорожчання ті інше (несправедливі умови). Так от, суд приймає рішення відмовити - мотивувальна частина договір підписаний, волевиявалення вільне при умі та розумі. Про підстави, які заявлялись ні слова. От же суд встановив факти- підписання договору і все. І на цьому факті вважав договір дійсним. А тепер питання - якщо рішення суду не містить встановлених фактів щодо графіку, сукупної вартості та інше чи можу я знов про них заявляти? Цитата
centurion Опубликовано October 23, 2013 Жалоба Опубликовано October 23, 2013 Шановні Форумчани, є до вас питання. Зверталась до суду про визнання кредитного договору недійсним. Підстави- повний набір по 168 Постанові НБУ та ЗУ "Про захист прав споживачів"- нема графіку, нема супуної вартості та її розрахунок, нема реальної відсоткової ставки, вартості подорожчання ті інше (несправедливі умови). Так от, суд приймає рішення відмовити - мотивувальна частина договір підписаний, волевиявалення вільне при умі та розумі. Про підстави, які заявлялись ні слова. От же суд встановив факти- підписання договору і все. І на цьому факті вважав договір дійсним. А тепер питання - якщо рішення суду не містить встановлених фактів щодо графіку, сукупної вартості та інше чи можу я знов про них заявляти? Если срок на апелляцию истёк, то подавайте заново, изменив чуть-чуть предмет иска или основания. Цитата
Obelix Опубликовано October 23, 2013 Жалоба Опубликовано October 23, 2013 То заявляй! Ти людина вільна. Маєш право, а суд хай думає, у нього голова велика Цитата
Tavrija77 Опубликовано October 23, 2013 Автор Жалоба Опубликовано October 23, 2013 Ось недавно знайшла цікавий предмет можливого позову: "Про визнання права не виконувати не існуюче зобовязання". І обгрунтовувати , що договір неукладено. 1 Цитата
у.zaporozhskiy Опубликовано October 23, 2013 Жалоба Опубликовано October 23, 2013 Ось недавно знайшла цікавий предмет можливого позову: "Про визнання права не виконувати не існуюче зобовязання". І обгрунтовувати , що договір неукладено. Начните с апелляции. К сожалению в нашей стране так работает система. Цитата
Tavrija77 Опубликовано October 24, 2013 Автор Жалоба Опубликовано October 24, 2013 Начните с апелляции. К сожалению в нашей стране так работает система. Апеляцию и ВССУ уже прошла . ВССУ не открыли производство. Апеляция оставила в силе решение первого суда. Цитата
ВАВАНчик Опубликовано October 24, 2013 Жалоба Опубликовано October 24, 2013 Ось недавно знайшла цікавий предмет можливого позову: "Про визнання права не виконувати не існуюче зобовязання". СУПЕР! Главное что соответствует ст. 16 ГКУ! Где Вы были неделю назад с этой идеей, когда мне нужна была помощь? Цитата
ais Опубликовано October 24, 2013 Жалоба Опубликовано October 24, 2013 Ось недавно знайшла цікавий предмет можливого позову: "Про визнання права не виконувати не існуюче зобовязання". І обгрунтовувати , що договір неукладено. А ссылкой (если есть) не поделитесь? Цитата
Tavrija77 Опубликовано October 24, 2013 Автор Жалоба Опубликовано October 24, 2013 Это я нашла не в судебных решениях, а в аналитической статье, даю ссылку: http://www.justinian.com.ua/article.php?id=1583 1 Цитата
Recommended Posts