Перевернуть флаг - изменить судьбу страны!


Recommended Posts

З найдавніших часів жовто -блакитні барви символізували Київську Державу ще до християнізації Русі. Після прийняття християнства ці кольори освячувалися образом животворного Хреста. З часів нашестя татарських орд Батия ця символізація зникла , але згодом відродилася в церковних оздобах , на гербах українських міст. Майже всі герби міст Київщини й України загалом обрамлялися жовто- блакитними кольорами. З XVIII століття полкові й сотенні козацькі прапори Війська Запорозького все частіше виробляються з блакитного полотнища , на якому жовтою фарбою наносять хрест, зорі , зброю, постаті святих. ( http://www.kmu.gov.ua/control/ru/publish/article?showHidden=1&art_id=18992065&cat_id=33721&ctime=1121763151346 )

Серйозні перетворення завжди починаються з духовно-світоглядного оновлення. Це неминуче вимагає повернення до правильної символіки, адже символіка — це концентрований світогляд.
 
Українці традиційно називають свій прапор «жовто-блакитним». На мові геральдики (науки про герби) та вексилології (науки про прапори) це значить, що жовтий колір є головним (тому в описі прапору він називається першим по черзі, зображається вгорі і використовується для зображення Тризуба-Трійці), а блакитний є допоміжним (тому називається другим, зображається внизу прапора і використовується на гербі як тло).
 
З сакральної точки зору жовтий колір позначає активне, творче, сонячно-вогняне, духовно-божественне начало, а блакитний — пасивне, вологе, консервативне начало, яке потребує активізації та одухотворення. Тому жовто-сонячний колір українського прапору позначає Творця і божественну активність, а блакитний — створену ним матерію, наш земний світ.
 
Якщо на прапорі вгорі зображається колір духовно-божественного начала, то це значить, що саме воно визнається головним, домінуючим — і це відповідає природному стану Всесвіту, створеного Творцем.
Зображення ж на прапорі синього над жовтим свідчить , що нація визнає панування пасивного над активним , консервативного над творчим , матеріального над божественним. Цей світогляд суперечить природному стану Всесвіту і є запереченням його Творця, відповідно, такий світогляд є брехливим і руйнівним.
 
Одного разу ще на початку 1992 року китайська художниця Мао Мао попросила на одному мистецькому заході тодішнього Президента України Леоніда Кравчука зробити все від нього залежне , щоб у щойно виниклої самостійної України насамперед змінили розміщення кольорів на головному державному символі - синьо- жовтому прапорі . Мовляв , якщо він і далі буде залишатися таким же , то під цим поєднанням кольорів на країну чекає неминуча деградація , зрада , занепад і , нарешті , крах. Адже синє зверху і жовте знизу , за словами художниці , утворюють гексаграми « Пі» . А це, згідно класичної китайської Книзі змін «І - цзин » , - одна з чотирьох найгірших комбінацій. І розшифровують її так: « Будьте пильними і передбачливими . Не беріться ні за одну важливу справу , бо вона швидше не збудеться , ніж збудеться. Ваше оточення не розуміє вас, ви без всяких підстав сваритеся з друзями ».
 
Тоді як зворотне розміщення кольорі , коли жовте розташоване вгорі, а синє - внизу, утворює зовсім іншу гексаграму «Тай » , яка означає : « Розквіт . Мале відходить . Велике приходить. Щастя . Розвиток » .
 
Однак Л. Кравчук , якого поети-нардепи переконали , що синьо-жовтий прапор символізує мирне небо і золоту українську пшеницю під ним , тоді віджартувався : що корисне, мовляв, для китайця, то для українця - смерть і навпаки. А жаль. Бо, як бачим , китайська художниця , схоже , була права. Принаймні 20 - літня історія нашої незалежності продемонструвала як у політичному , так і в соціально-економічному житті держави саме те, від чого застерігала Мао. Словом, « перевернутість » нашого прапора , яка спотворює езотеричну сутність символу, дуже швидко далася взнаки в Україні .
 
Шкода також , що радянські поети (екс- комуністи) , які тоді були головними радниками президента з питань державного будівництва, не відали чи не хотіли знати, що українська революція 1917 -го року в Києві, українізація підрозділів царської армії на фронтах Першої світової війни та на Чорноморському флоті відбувалися під жовто-блакитними , а не синьо-жовтими прапорами. Під жовто-синім прапором йшли в бій українські юнаки під Крутами. Колишній глава Генерального секретаріату Володимир Винниченко згодом писав: «... Мі рішуче Нічого НЕ мінялі в суті тої державності, що була за часів Тимчасового Уряду ... Мі Тільки мінялі національну форму її - замість біло-синьо-червоного прапора ми вішали жовто-блакитний» . Саме це поєднання кольорів голова Центральної Ради Михайло Грушевський запропонував тоді для основного символу УНР.
 
Про неприродність, небезпеку поєднання синього кольору над жовтим, окрім «І - цзин» (до речі, ще не було жодного випадку , щоб пророцтва з цієї книги не збувалися), є тлумачення значення кольорів та їх комбінацій також з інших джерел. Скажімо , давню емблему створення світу з хаосу та боротьби, і єдності двох протилежних принципів у східній філософії , відомої як « Ян- Інь », передають саме цими кольорами. Жовте , або золоте , Ян означає «світло, тепло, небо, активність, чоловічий принцип, сонце». Зате синє Інь символізує темряву, холод, землю, пасивність, жіночий елемент, місяць. Що ж буває, коли земне й пасивне домінує (тобто розміщене зверху) над небесним і активним, мабуть, пояснювати зайве .
 
З історії добре відомо , що відбувалося з тими справами , рухами , країнами , які тривали, виникали, розвивалися під знаком такого протиприродного поєднання цих кольорів. Вони немов заздалегідь були запрограмовані на невдачу.
 
Або ж візьмемо Фен- шуй. З цієї традиції , розміщення синього ( воля) над жовтим (мудрість ) означає «Закон занепаду», тобто прогресуючу деградацію, нещастя, хаос. Тоді як зворотне сполучення барв - жовте над синім - означає гармонійне поєднання Неба і Землі , чоловічого і жіночого, сильного і гнучкого, що обіцяє розвиток , добробут, щастя.
 
Про це ж сповіщає і арійська традиція. Дослідники стверджують, що духовний вождь величного арійства Рама обрав своїм сакральним символом жовто-синій штандарт. Бо він означає гармонійне поєднання небесного вогню (РА) і земної речовини (МА) . Це також демонструє природне перевагу духу (золоте, жовте ) над матерією (блакитне, синє) . Тоді як розташування фарб з точністю до навпаки , крім усього іншого , ще й спотворює святе ім'я Рама на Мара ( примара, привид, або ж і зомбі, по- сучасному) .
 
За правилами ж геральдики, прапори зазвичай утворюють на основі гербів, які виникли раніше, ніж знамена. Тому колір верхньої смуги полотнища диктує колір самого знака, а нижньої - гербового поля.
Автор енциклопедії "Геральдика України" Валерій Напіткін пояснив, що гербом України є золотий тризуб, а згідно вексилології (науці про прапори) колір металу повинен знаходитися вгорі.
"Прапор Української Народної Республіки був жовто-блакитний, і до такого варіанту слід повернутися.
У нас прапор перевернули, а по морській термінології перевернутий прапор означає - терплю лихо"
 
Напрямок культурно-цивілізаційних перетворень задається духовно-світоглядним імпульсом. Концентрованим вираженням світогляду є символіка. Тому символіка повинна відповідати моделі того майбутнього, якого ми прагнемо. Правильна символіка програмує правильне майбутнє.
 
Вже завтра можна зробити перший крок до нової країни - перевернути нинішній український прапор, відновивши на тонкому і символічному божественну рівні гармонію в історичній долі України .
Просто перевернути прапор , просто розгорнути долю України - від занепаду , ентропії , виродження , неофеодалізму , небуття і мороку - до світлого і гармонійного існування , що живиться божественою енергетикою.
 
Якщо комусь здається , що спочатку треба перезаснувати або "перезавантажити" країну, а потім - змінити прапор, то все навпаки: спочатку варто домовитися про прапор, який стане прапором зміни та оновлення , а потім вже про самі зміни .
 
Якщо комусь думається, що прапор догори ногами вішають тільки переможені країни , то , як здається , вже 22 роки український прапор перевернутий, як Україна - це повалена і переможена держава (що, втім , є правдою) . Хіба не час його повернути на місце ?
 
В серпні 2013 до ВР було внесено Законопроект народного депутата України Ігоря Молотка № 3119 "Про Державний прапор України"
 
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • Ответы 276
  • Created
  • Последний ответ

Top Posters In This Topic

Как вариант... А то в этой стране, что-то пороблено... А народ этого непонимает... 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Как по мне это не доречно сейчас.

 

Насколько я помню сине-желтый цвет флага Украины  (именно в таком порядке) был обусловлен тем, что синий (голубой) - НЕБО - находится вверху, желтый -ПШЕНИЦА (поля Украины) - находится внизу. Как бы так я понимал всегда этот флаг. Небо вверху, пшеница внизу. Именно это характеризует Украину.

 

Господь установил голубое небо вверху, а желтую пшеницу внизу.

 

Кто смеет нарушить этот порядок?

 

 

Будьте осторожны. Не нужно проводить "феншуй" в Господнем мироздании... Небо всегда вверху! 

 

Справка: 

Госуда́рственный флаг Украи́ны — её официальный государственный символ (наряду с гербом и гимном).[1]

В настоящее время представляет собой прямоугольное полотнище из двух равновеликих горизонтальных полос[1]: верхней — синего и нижней — жёлтого цвета, которые символизируют чистое синее небо над желтым пшеничным полем. Отношение ширины флага к его длине 2:3.

Источник: http://ru.wikipedia.org/wiki/Флаг_Украины 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах


Как по мне это не доречно сейчас.

 

Насколько я помню сине-желтый цвет флага Украины  (именно в таком порядке) был обусловлен тем, что синий (голубой) - НЕБО - находится вверху, желтый -ПШЕНИЦА (поля Украины) - находится внизу. Как бы так я понимал всегда этот флаг. Небо вверху, пшеница внизу. Именно это характеризует Украину.

 

Господь установил голубое небо вверху, а желтую пшеницу внизу.

 

Кто смеет нарушить этот порядок?

 

 

Будьте осторожны. Не нужно проводить "феншуй" в Господнем мироздании... Небо всегда вверху! 

 

Справка: 

Госуда́рственный флаг Украи́ны — её официальный государственный символ (наряду с гербом и гимном).[1]

В настоящее время представляет собой прямоугольное полотнище из двух равновеликих горизонтальных полос[1]: верхней — синего и нижней — жёлтого цвета, которые символизируют чистое синее небо над желтым пшеничным полем. Отношение ширины флага к его длине 2:3.

Источник: http://ru.wikipedia.org/wiki/Флаг_Украины

 
Здавна кольори і знаки мали особливе значення , в графічному і колірному втіленні відображали древнє Ім'я, яке було головною категорією і кодом міфічної свідомості . Ті ж коди має і людська підсвідомість , незалежно від часу і місця проживання. Тому зрозуміло , що на кольори, особливо на кольори, які означають собою державність, потрібно звертати особливу увагу. Поєднання блакитного (синього ) і жовтого (золотого ) використовувалося в різних країнах і в різні історичні епохи , але важливо, який з кольорів при тому був головним . Поставиш зверху жовтий - отримаєш вогонь (у його найважливішому міфічному втіленні - золотому, згадайте народні казки, де золотим кольором позначаються всі чарівні речі і явища), отримаєш сонце, отримаєш панування духовного, життя і процвітання . Поставиш зверху синій - отримаєш холод і байдужість небес отримаєш воду ( що в першому стародавньому значенні «час», тобто країна , яка визнала головування синього над жовтим, « випадає» з потоку часу і не впливає на історію), отримаєш панування матеріального над духовним , розруху і смерть
 
Захисники синьо-жовтого прапора стверджують, що синє — це небо, а жовте — це пшеничне поле. Мовляв, українці є хліборобською нацією, тому її природним символом є синьо-жовтий прапор.
По-перше, небо буває синім надзвичайно рідко, адже у сонячний день воно зазвичай блакитне (тож для позначення неба і пшениці прапор мав би бути блакитно-жовтим). Насправді ж синій колір на нинішньому прапорі України є не символом неба, а рудиментом червоно-синього прапору УРСР.
 
За законами метафізики і сакральних символів, відвічне (божественне, райське, надматеріальне, золоте) повинно бути над матеріальним (людським, створеним, синьо - блакитним).
 
Ті хто поділяє профанічну, банально-емпіричну версію, що український прапор - то є чисте небо над золотим колоссям - хай думає, що справжній український прапор - то є сонце над водою Дніпра, в якому була хрещена стародавня Русь - Україна.
 
  На Майдані вода гасить вогонь. Переверніть прапор!

 

http://ar25.org/article/na-maydani-voda-gasyt-vogon-perevernit-prapor.html
18.02.2014 - 22:00

На Майдані повстанці захищаються від беркуту вогненним кільцем, беркут поливає людей з водометів і намагається загасити вогонь. Хто переможе - вогонь чи вода? На прапорі повстанців написана їхня поразка: вода гасить вогонь. Саме час перевернути прапори!   

140218-maydan.jpg?itok=TtNhgPVj
Київ, Майдан, 18 лютого 2014 року

140218-maydan-5.jpg

Захисний вогняний щит навколо Майдану

Український прапор волі і природного порядку - сонячно-блакитний: сонце нагорі, вода внизу (слово "блакитний" означає водяний). 

Світом керують не закони, а символи. Український народе, піднімай сонячно-блакитний прапор перемоги!

zhovto-blakytnyy-4.jpg

 

Українське військо,
мов з могили встало,
Загриміло в бубни,
в сурмоньки заграло,
Розгорнуло прапор
сонячно-блакитний,
Прапор України!
Рідний, заповітний!

Олександр Олесь, Київ, 1917 рік

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Если солнечно - небесный, то это другое дело...

 

Так а что делать с небесно -  пшеничным?

Отказаться? А как же наши пшеничные поля, известные на весь мир?

0,,15735254_303,00.jpg

 

В принципе, если в корне идеи будет солнце и небо, тогда согласен. 

Потому что солнце, действительно, желтоватое.

 

 

 

 На Майдані вода гасить вогонь. Переверніть прапор!

Она же не погасила огонь, как не пытались.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Мне когда-то, когда ещё никто не знал как его правильно размещать в 1990 году... голубо-жёлтый или жёлто-голубой, то один старый РУХовец дисидент сказал, что на самом деле есть и второе значение... Когда наоборот, то жёлтый это солнце, а голубой это воды Днепра... Встречается как и привычное значение (небо-пшеница), так и обратное значение... Насколько я тогда понял, то оба варианта правильных, но тогда остановились на первом варианте, что мы сейчас и наблюдаем... Но обе формы правильные и в разное время встречаются в разных формированиях...

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Если солнечно - небесный, то это другое дело...

 

Так а что делать с небесно -  пшеничным?

Отказаться? А как же наши пшеничные поля, известные на весь мир?

0,,15735254_303,00.jpg

 

В принципе, если в корне идеи будет солнце и небо, тогда согласен. 

Потому что солнце, действительно, желтоватое.

 

Она же не погасила огонь, как не пытались.

 

Что ж вы так в эти поля уперлись ???? 

Либо невнимательно первый пост почитали и увидели там только фен-шуй (я подозревала, что одно это слово вызовет отторжение).

Не ГОЛУБОЙ, а СИНИЙ цвет в геральдике это НЕ небо, а ВОДА = болото, застой..... вот в том и беда, что у нас материальное выше духовного, божественного.... потому и грабят нас уже 22 года все кому не лень..... а ведь страна по сути своей богатая, народ трудолюбивый, как ни крути.

В 1918–м году Центральная рада во главе с первым президентом Украины Грушевским утвердила желто–синий прапор. «Вверх ногами» перевернул его российский монархист Скоропадский. Может, Павел Скоропадский, скинув Центральную раду, просто перевернул флаг, чтобы символически ознаменовать переворот? Как бы то ни было, но на крестьянском съезде Скоропадский представил перевернутый флаг и объяснил: синее — это небо, а желтое — поля пшеницы. Это представление господствует и поныне. 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Правильно, наУя нам экономика в стране, рост ВВП, и прочие проявления буржуазии. Нам нужны "мова", "прапор", "видалення леніна та радянської символики". Ах простите, еще переименование улиц, "героїчні пісні на майдане", "вшанування героїв", викрики из толпы "Слава Україні","Герої не вмирають".

 

Простите, но нашей стране пи3дец, если Вы этого еще не поняли!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Правильно, наУя нам экономика в стране, рост ВВП, и прочие проявления буржуазии. Нам нужны "мова", "прапор", "видалення леніна та радянської символики". Ах простите, еще переименование улиц, "героїчні пісні на майдане", "вшанування героїв", викрики из толпы "Слава Україні","Герої не вмирають".

 

Простите, но нашей стране пи3дец, если Вы этого еще не поняли!

С таким патриотизмом, кто бы сомневался....

 

 

Вообще на эту тему натолкнули следующие мысли.... только не надо мне говорить, что я форумом ошиблась.... знаю, что многие относятся к этому скептически или никак, но:

 

в последние дни многие вспомнили мольфара Нечая, который пророчил Янучету всего 3 года во власти, а в 2011 Афонские старцы предрекли Яныку что в 2014-м он отойдет от дел государственных и даже земных, причем  по причине неестественной .... хотя ездили пацаны всего лишь "про курс доллара" узнавать образно.

 

У меня есть друзья...они не смотрят ТВ и другими СМИ не отравлены, но уже не однажды имела возможность проверить их слова ходом событий....  Спрашивала о том, чего мы все так хотим, чтоб Украина стала свободной сильной и богатой державой. Говорят неисполнимо... :(   ЗапинАют...  Естественно такое слышать грустно, обидно и хочется понять, чим зарадити (говоря украинською).... Вот и озвучила мысль про флаг (об этом уже давно и долго говорят и спорят).... Мне кивнули, что нравится такой подход.

Теперь можете затыкать меня пальцами, затопать ногами и заулюлюкать  :huh:

 

Кстати законопроект, поданый в августе 2013, подан депутатом регионалом.... там флаг желто-синий... И как думаете, почему его до сих пор не рассмотрели? Может потому, что "желают нам добра"?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

С таким патриотизмом, кто бы сомневался....

 

 

Вообще на эту тему натолкнули следующие мысли.... только не надо мне говорить, что я форумом ошиблась.... знаю, что многие относятся к этому скептически или никак, но:

 

в последние дни многие вспомнили мольфара Нечая, который пророчил Янучету всего 3 года во власти, а в 2011 Афонские старцы предрекли Яныку что в 2014-м он отойдет от дел государственных и даже земных, причем  по причине неестественной .... хотя ездили пацаны всего лишь "про курс доллара" узнавать образно.

 

У меня есть друзья...они не смотрят ТВ и другими СМИ не отравлены, но уже не однажды имела возможность проверить их слова ходом событий....  Спрашивала о том, чего мы все так хотим, чтоб Украина стала свободной сильной и богатой державой. Говорят неисполнимо... :(   ЗапинАют...  Естественно такое слышать грустно, обидно и хочется понять, чим зарадити (говоря украинською).... Вот и озвучила мысль про флаг (об этом уже давно и долго говорят и спорят).... Мне кивнули, что нравится такой подход.

Теперь можете затыкать меня пальцами, затопать ногами и заулюлюкать  :huh:

 

Кстати законопроект, поданый в августе 2013, подан депутатом регионалом.... там флаг желто-синий... И как думаете, почему его до сих пор не рассмотрели? Может потому, что "желают нам добра"?

"Государством зову я, где все вместе пьют яд, хорошие и дурные;

государством, где все теряют самих себя, хорошие и дурные;

государством, где медленное самоубийство всех называется "жизнь" "

  Фридрих Ницше. "Так говорил Заратустра".

Эти слова как раз подходят к ситуации в стране.

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

С таким патриотизмом, кто бы сомневался....

 

А те, кто в россии, италии, польше, США, португалии и т.п. - проводили "майданы" в поддержку нашего майдана по вашему - ПАТРИОТЫ?

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

"Государством зову я, где все вместе пьют яд, хорошие и дурные;

государством, где все теряют самих себя, хорошие и дурные;

государством, где медленное самоубийство всех называется "жизнь" "

  Фридрих Ницше. "Так говорил Заратустра".

Эти слова как раз подходят к ситуации в стране.

 

+1. Еще такие подойдут:

"– Скажи мне, друг, за что ты сражаешься?

– За то, за что я и должен, дружище, – ответил полковник Геринельдо Маркес, – за великую партию либералов.

– Счастливый ты, что знаешь. А я вот только теперь разобрался, что сражаюсь из-за своей гордыни.

– Это плохо, – заметил полковник Геринельдо Маркес.

Его беспокойство позабавило полковника Аурелиано Буэндиа.

– Конечно, – сказал он. – Но все же лучше, чем не знать, за что сражаешься. – Он посмотрел товарищу в глаза, улыбнулся и прибавил:

– Или сражаться, как ты, за что-то, что ничего ни для кого не значит."

(Габриэль Гарсиа Маркес. Сто лет одиночества)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

http://www.youtube.com/watch?v=2YJJpK3tR1o

 

Думаю, что насчёт украинской принадлежности флага вопрос снят? 

Если нет, на примере  изображений прошлого хочется увидеть такую принадлежность.

 

Выше было упомянуто сражение под Крутами. О нём тоже есть:

http://www.youtube.com/watch?v=rVLc8HuWSjg

 

Нет, не реально украинская пропаганда перегнула в соотношении сил. :)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

А те, кто в россии, италии, польше, США, португалии и т.п. - проводили "майданы" в поддержку нашего майдана по вашему - ПАТРИОТЫ?

А вы хотите сказать, что им тоже Нью-Йоркский обком платил???

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

http://www.youtube.com/watch?v=2YJJpK3tR1o

 

Думаю, что насчёт украинской принадлежности флага вопрос снят? 

Если нет, на примере  изображений прошлого хочется увидеть такую принадлежность.

 

Выше было упомянуто сражение под Крутами. О нём тоже есть:

http://www.youtube.com/watch?v=rVLc8HuWSjg

 

Нет, не реально украинская пропаганда перегнула в соотношении сил. :)

1975109_653610698019892_328117440_n.jpg

Надпись на подъезде, где живут офицеры ЧФ РФ

 

 

и комент к рекомендованому вами видео.....

 

микола камянский Месяц назад
 
России нужно больше уделять внимание собственным народам а не перемывать кости украинцам. К примеру нужно больше давать политической и культурной свободы татарам. Этот народ вместе с предками россиян строил Московское царство и  Култахан был первым царем Московии, только россияне его стыдливо переименовали на Ивана Калиту. Если посмотрим глубже то обнаружим что Московия это их совмесное детище. историческая  справка -  "На монетах Василия ІІІ выгравируванна надпись арабской: «Ля Илляхи ля Илляху Мухаммаддун расулю лляхи»? («Нет Аллаха кроме Аллаха, и Мухаммад посланник его»). А на монетах Дмитрия Донского выгравировано тоже арабском языком: «Султан высочайший Мухаммед Узбек хан». Не понятно только как соотнести Великую победу на Куликовом поле в 1380 году и вказанную надпись  на монете Василия ІІІ, что царствовал в 1505 – 1533 годах". Так что Россияне откройте ВУЗ на татарском языке, введите второй государственный язык – татарский. Излагайте студентам правдивую историю. Татары имеют право наравне с русскими владеть РФ.
 
 
Другие коменты излишни...
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Вспомнил, что ДВС Украины уже проводила эксперимент с перевертыванием флага Украины:

http://www.bogdanovich.eu/2965

И результат эксперимента оказался удачным.... лично для чиновников....

Я до сих пор не понимаю, чем они там занимаются, если все вопросы по перевоспитыванию голосеевских госов я решаю исключительно  в судебном порядке (три выигранных процесса) и с помощью прокурорских проверок законности ВП. Хитрые! :)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Вспомнил, что ДВС Украины уже проводила эксперимент с перевертыванием флага Украины:

http://www.bogdanovich.eu/2965

И результат эксперимента оказался удачным.... лично для чиновников....

Я до сих пор не понимаю, чем они там занимаются, если все вопросы по перевоспитыванию голосеевских госов я решаю исключительно  в судебном порядке (три выигранных процесса) и с помощью прокурорских проверок законности ВП. Хитрые! :)

Ну таки ж может надо было написать заяву про злочин на гетьмана Скоропадського, который первым перевернул флаг и на тех кто до сих пор не вернул его обратно, т.е. на ВСЕХ и всех к стенке ;)

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 3 weeks later...
Лекція Ігора Каганця про сонячно-блакитний прапор і вплив символіки на наше життя (аудіо)
20.03.2014 - 16:14

У неділю 16 березня 2014 року в Києві у товаристві "Знання" на прохання Громадського руху "Поверни прапор" дослідник і письменник Ігор Каганець прочитав лекцію про сенс сонячно-блакитного прапора і його вплив на зміну світогляду та організації українського народу. 

140320-lekciyakaganecigor-2_0.jpg?itok=L
Ігор Каганець, директор Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV, Київ, 16.03.2014

Під час лекції та наступного обговорення учасники зустрічі розглянули фізичні, метафізичні, геральдичні, історичні та магічні аспекти застосування українцями традиційного національного сонячно-блакитного прапора. Цей стяг об’єднує людей, що підтримують ідею самовдосконалення і виступають за розвиток України в напрямкуШвейцарської моделі, тобто до повного суверенітету, реального народовладдя і масової самооборони.

Слухайте аудіозапис лекції:

Завантажити аудіо, mp3, 24 Мб

 

 

Читайте: Чому сонячно-блакитний? 10 аргументів на користь прапора Перемоги

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

1902791_752308021453751_1504683935_n.jpg

Давно відомо, що думка - матеріальна! Можна вірити чи не вірити у закони Всесвіту, проте вони абсолютно працюють.

Кравчуку говорилось, що синьожовта символіка несприятлива для країни, бо абсолютно не відповідає ні природному сприйняттю (розташуванню) кольорів, ні Божественним законам.
Але мабуть він не мав чи то часу, чи то бажання, щоб почути очевидне.

Наслідки ми бачимо. Точніше - в них живемо.

Аргументи за жовто-блакитний прапор:

1.Це наш історичний прапор, офіційно затверджений при Грушевському, 22 березня 1918 р.

2. Прапор був перевернутий російським монархістом Скоропадським.
Перевернутий прапор, в усі часи, використовується як знак біди.

Небо та пшениця. Це - нісенітниця, яка була придумана щоб Українцi забули своє справжнє корiння i почали асоціювати себе лише з Нацiєю хлiборобів-землепашців.

3. Наша держава - Україна :
Назва є триединством Слів: УК - мудрий, РА - Сонце, ІНА - люди (народ). Тобто всі МИ.

4. Жовтий, золотий символізує Сонце - вищу, божественну енергію.
Блакитний в українській мові означає "вологий" - це вода, а не небо!

При поєднання Енергії Сонця (тепла) та води - народжується ЖИТТЯ!

5. За законами вексилологіі (наука про прапори) верхня смуга прапора має відповідати кольору метала герба, він у нас - золотий, нижня ж частина - це колір емалі гербу - тобто синій.

6. Для тих, хто каже "не на часі", "є важливіші завдання", і т.п. :
Незнання власної історії породжує страшні наслідки для народу, навіть якщо народ не розуміє першопричин цих нещасть.

7. Наш прапор - може бути повернутим в самий найближчий час, тому що в Конституціі визначені лише кольори прапора, без вказівки (Слава Богу) на іх розташування.

"Стаття 20. Державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України.
Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів."

Тому референдум не потрібен.

ВIД КОЖНОГО З НАС ЗАЛЕЖИТЬ ЧАС СВІТЛОЇ МИТІ.
Бо Бог немає ручок. Його руки - це наша праця.
Його Дух - в НАС!

Розкажи про це рідним та близьким просто зараз!
Ти реально можеш наблизити Світло!

ПОВЕРНИ ПРАПОР - ЗМІНИ ДОЛЮ НА КРАЩЕ!

Навіть якщо ви не вірите в силу Молитви або Символу, просто побажайте Добра і Сонця собі, рідним і всій нашій Україні, і нехай Буде Так.

Повернімо наш рідний Жовто-Блакитний Прапор, запалімо Сонце над нами, нашою Україною, і Сонце допоможе нам у боротьбі з силами тьми!

УКРАЇНЦІ - ДІТИ СОНЦЯ!
ХАЙ ЖИВЕ УКРАЇНА!
БУДЬМО МИ!

Радіймо! Єднаймось! Пишаймось!

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

 

!!! ТЕРМІНОВО !!!
В звязку з тим що до 15 квітня має бути написаний текст нової конституції який і буде внесено в Верховну Рада для прийняття.

Саме там і є стаття про ПРАПОР яка має бути прописана Вірно, а саме ЖОВТЕ- згори а БЛАКИТНЕ - знизу

ТЕРІНОВО! розшукуємо фахівців в таких напрямах ( немає значення де ви живете):
- історія;
- вексикологія;
- геральдика;
- релігії (з різних релігійних напрямків);
- східна філософія;
- юрисприденція та право
- політологія
- психологія
- астрологія;
- образотворче мистецтво;
- українська література;
- мовотворення;
- комп’ютерна графіка
- розробка листівок

Заповніть форму за посиланням

http://www.prapor.info/#!professionals/c1okt

Ми вже зробили дуже важливий внесок в цей процес. Однак, для того щоб досягнути кінцевої мети, проекту потрібна допомога кожного (як звичайних людей, так і професіоналів в певних галузях).
Ви маєте історичну можливість стати частиною унікального проекту який створюється громадою, реалізовується громадою для благополуччя громади та процвітання України!
Тут кожна людина важлива і кожен може внести свій посильний та дуже важливий внесок, про який буде потім переповідати своїм дітям та онукам.

З повагою та вдячністю за розуміння,
Всесвітній громадський рух українців "Поверни Прапор"

10171736_421234981354663_238919351_n.jpg
Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 1 month later...

 
 
ПРАПОР УКРАЇНИ: ВІРНЕ РОЗТАШУВАННЯ КОЛЬОРІВ - ЗОЛОТЕ- ЗГОРИ!
  • printButton.png
Деталі Автор: Євген Романишин, Олег Мазурик, Ігор Каганець Перегляди: 33563

prapor-ukr01.jpgСьогодні державним прапором закріплено розташування кольорів, де блакитний колір є вверху.

Чи вірно це? Що цим накликається на Український нарід? Яким було розташування кольорів витоково?

Подаються три статті, відео на цю тему.

 

ПЕРЕВЕРНУТИ ПРАПОР! (ЄВГЕН РОМАНИШИН)

Справжній український прапор започаткований Михайлом Грушевським в УНР.Золоте, жовте символізує Творця, Бога-Отця і взагалі – Вищу Духовність. Синє ж – це все земне, а також свобода вибору, якою Творець наділив свої творіння з надією, що вони не будуть нею зловживати.

Тлумачення про синє небо й золоті ниви видається доволі примітивним. Воно сумнівне вже тому, вважає, наприклад, творчий директор громадського об’єднання «Освічена Україна» Анатолій МИЦКАН, що насправді барви нашого прапора з давніх-давен символізують дві головні стихії природи і людського буття – вогонь (жовтий колір) і воду (синій). Логічно припустити, що лише сполучення «жовтий – згори, синій – знизу» відображає вічну симетрію – божественну гармонію цих стихій. Інакше ж, якщо розмістити їх навпаки, це означатиме порушення світоладу, катастрофу, за якої вода гасить вогонь...

Саме таку, золото-блакитну символіку і принесли було трипільці під час грандіозного переселення народу з Північного Причорномор’я за три тисячоліття до н. е., зокрема й до Індії, де вона збереглася до наших днів у первісному вигляді. Ця країна просто змережана таким барвосполученням. Але там ви ніде не побачите, щоби синє домінувало над жовтим... Отож пропонуємо ознайомитися з кваліфікованим дослідженням цієї теми, чиє резюме однозначно-вичерпно відповідає на запитання, якому бути Державному прапорові України – синьо-жовтим чи таки жовто-синім.

Якось ще на початку 1992 року китайська художниця Мао Мао попросила на одному мистецькому заході тодішнього Президента України Леоніда Кравчука зробити все від нього залежне, щоб у щойно посталій самостійній Україні насамперед змінили розміщення барв на головному державному символі – синьо-жовтому прапорі. Бо, мовляв, якщо він і далі зоставатиметься таким самим, то під цим сполученням кольорів на країну чекає неминуча деградація, зрада, занепад і, зрештою, крах. Адже синє зверху і жовте знизу, за словами мисткині, утворюють гексаграму «Пі». А це, згідно з класичною китайською Книгою перемін «і-цзин», – одна з чотирьох найгірших комбінацій. І розшифровують її так: «Будьте пильними й передбачливими. Не беріться за жодну важливу справу, бо вона швидше не збудеться, ніж збудеться. Ваше оточення не розуміє вас, ви без будь-яких підстав сваритеся зі своїми друзями».

Тоді як обернене розміщення барв, коли жовте розташоване вгорі, а синє – внизу, утворює цілковито іншу гексаграму «Тай», яка означає: «Розквіт. Мале відходить. Велике приходить. Щастя. Розвиток».

Однак Л. Кравчук, котрого поети-нардепи переконали, що синьо-жовтий прапор символізує мирне небо і золоту українську пшеницю під ним, тоді віджартувався: що корисне, мовляв, для китайця, те для українця – смерть і навпаки. А шкода. Бо, як бачимо, китайська художниця, схоже, мала слушність. Принаймні 15-літня історія нашої незалежності продемонструвала як у політичному, так і в соціально-економічному житті держави саме те, від чого застерігала Мао. Словом, «перевернутість» нашого прапора, яка спотворює езотеричну суть символу, дуже швидко далася взнаки Україні.

Жаль також, що радянські поети екс-комуністи, які тоді були головними радниками президента з питань державного будівництва, не відали чи не хотіли знати, що українська революція 1917 року в Києві, українізація підрозділів царської армії на фронтах Першої світової війни і на Чорноморському флоті відбувалися під жовто-блакитними, а не синьо-жовтими прапорами. І що саме це сполучення барв голова Центральної Ради Михайло Грушевський запропонував для основного символу УНР.

Чому ж згодом гетьман Скоропадський і головний отаман Петлюра перевернули прапор, достеменно не з’ясовано й досі. Може, під впливом синьо-жовтої фани ЗУНР, ідеологи якої, очевидно, формували державну символіку за принципом «аби не так, як у поляків», у яких світліша (біла) смуга розміщена на національному прапорі вгорі?

Зрештою, хоч як, а про неприродність, небезпеку поєднання синього кольору над жовтим, окрім «І-цзин» (ще не було жодного випадку, щоби пророцтва з цієї книги не збувалися), свідчать також тлумачення значення барв та їхніх комбінацій з інших потаємних джерел. Скажімо, давню емблему створення світу з хаосу та боротьби і єдності двох протилежних засад зі східної філософії, відому як «Ян-Інь» передають цими кольорами. Жовте, або ж золоте, Ян означає «світло, тепло, небо, активність, чоловічий принцип, сонце». Натомість синє Інь символізує пітьму, холод, землю, пасивність, жіночий елемент, місяць. Що ж буває, коли земне й пасивне домінує (тобто розміщене зверху) над небесним і активним, мабуть, пояснювати зайве. З історії добре відомо, що ставалося з тими справами, рухами, країнами, які тривали, виникали, розгорталися під знаком такого протиприродного сполучення цих барв. Вони мовби наперед були запрограмовані на невдачу.

Або ж візьмімо Фен-шуй. За цією традицією, розміщення синього (воля) над жовтим (мудрість) означає «Закон занепаду», тобто прогресуючу деградацію, нещастя, хаос. Тоді як зворотне сполучення барв – жовте над синім означає гармонійне поєднання Неба і Землі, чоловічого і жіночого, сильного і гнучкого, що обіцяє розвиток, добробут, щастя.

Про це ж звістує й арійська традиція. Дослідники стверджують, що духовний вождь величного арійства Рама обрав своїм сакральним символом жовто-синій штандарт.

Це також демонструє природну зверхність духу (золоте, жовте) над матерією (блакитне, синє). Тоді як розташування барв з точністю до навпаки, крім усього іншого, ще й перекручує святе ім’я Рама на Мара (примара, привид, або ж і зомбі, по-сучасному).

Ідеолог концепції «Переходу-IV» і редактор однойменного журналу Ігор Каганець каже, що «нинішній синьо-жовтий Державний прапор України не обіцяє їй нічого доброго, оскільки декларує збочене домінування пасивної матерії над активним духом. Хоча, треба сказати, він точно відповідає нинішньому тимчасовому станові деградації і духовної темряви в Україні». А спричинило такий стан якраз прийняття перекрученого символу замість правильного.

Власне, й за православними канонами іконописання, які відомі ще з Візантії, золоте, жовте символізує Творця, Бога-Отця, німб Бога-Сина і взагалі – Вищу Духовність. Синє ж – це все земне, а також свобода вибору, якою Творець наділив свої творіння з надією, що вони не будуть нею зловживати. Але ж ми бачимо, як користуються цим даром люди. А також знаємо, куди завела безвідповідальна свобода колишнього командира небесного воїнства на ім’я Денниця, що більш відомий як Люцифер.

За правилами ж геральдики, прапори зазвичай утворюють на основі гербів, які виникли раніше, ніж знамена. Отож барву верхньої смуги полотнища диктує колір самого знака, а нижньої – гербового поля. Якщо герб, наприклад, Польщі – це білий орел на червоному тлі, то відповідно й прапор біло-червоний. Тому якщо герб України – жовтий тризуб на синьому полі (чи навіть якщо взяти герб Галицько-Волинського князівства – золотий лев на синьому тлі), то йпрапор має бути жовто-синій, а не навпаки.

Світова філософська, політологічна й соціологічна думка не надто багато уваги приділяє питанню символів. І то не дивно, бо сучасне людство як цивілізація споживання – це так зване суспільство знаків. А знаки відрізняються від символів так само, як, скажімо, літера – від живого звука, який вона позначає. Відомий сучасний сербський філософ Светислав Басара, котрий доволі серйозно ставиться до порушеного питання, вважає, що «символ – це така річ, без якої дійсність є неповноцінною. Це своєрідні обмінні пункти, через які енергія вищої реальності спливає у світ явищ... А неправильна інтерпретація символу має, сказати б, корозійний вплив на дійсність».

Цікаво б у цьому ключі розглянути прапори інших держав і подивитись, образно кажучи, яку дійсність вони відбивають. Впадає в око, приміром, що в тих державах, які на своїх знаменах зберегли традиційні символи, наприклад, хрест (як-от у Швейцарії, скандинавських країнах, у Великобританії), реалії набагато кращі, ніж там, де обрали на роль національної символіки пентаграми й інші інфернальні символи. Скажімо, нині одне з перших місць у світі за рівнем життя посідає Норвегія, на державному прапорі якої зображено біло-синій хрест на червоному тлі. Серед останніх же країн за цим показником – Мозамбік, чиєю символікою є схрещені мотики й автомат Калашникова на тлі жовтої пентаграми.

Можна сказати: це тому, що Норвегія багата на корисні копалини, а Мозамбік зруйнований громадськими війнами. Але ж насправді все могло бути по-іншому: спочатку вибрали символи (відповідно хрест і автомат Калашникова), а вже потім як наслідок кому дісталися розквіт, а кому – постійні військові конфлікти.

Євген РОМАНИШИН      м. Івано-Франківськ   Джерело: http://otyniya.com.ua

 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вы вставили отформатированный текст.   Удалить форматирование

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ваша ссылка была автоматически заменена на медиа-контент.   Отображать как ссылку

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарузка...
  • Пользователи

    Нет пользователей для отображения