Recommended Posts

Posted

Такой вопрос, полный доступ к реестру возможен только судьям и работникам судебных администраций, а как простой смертный, будет и дальше смотреть только то, чтоо соизволили выложить в открытый доступ, какие у кого мысли по этому вопросу.

Posted

Такой вопрос, полный доступ к реестру возможен только судьям и работникам судебных администраций, а как простой смертный, будет и дальше смотреть только то, чтоо соизволили выложить в открытый доступ, какие у кого мысли по этому вопросу.

Уже всё решено свыше, скоро всё должны увидеть...

Posted

Да нет, сегодня ответили, см. выше.

В смысле...

Posted

Про забезпечення права на справедливий суд
Верховна Рада України; Закон від 12.02.2015 № 192-VIII

Смотрим перехидни положення...

14. Державній судовій адміністрації України:

1) забезпечити створення та передачу Вищій кваліфікаційній комісії суддів України суддівських досьє з інформацією за період з 1 січня 2012 року (крім інформації, збирання якої не було передбачено відповідними нормативними актами у вказаний період):

а) щодо суддів Верховного Суду України та суддів вищих спеціалізованих судів - протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом;

б) щодо суддів апеляційних судів - протягом шести місяців з дня набрання чинності цим Законом;

в) щодо суддів місцевих судів - протягом дванадцяти місяців з дня набрання чинності цим Законом;

2) у двомісячний строк з дня набрання чинності цим Законом здійснити належне організаційно-технічне забезпечення функціонування Єдиного державного реєстру судових рішень з метою реалізації доступу до судових рішень відповідно до цього Закону;

3) у шестимісячний строк з дня набрання чинності цим Законом забезпечити внесення до Єдиного державного реєстру судових рішень тих судових рішень, які не були внесені до Єдиного державного реєстру судових рішень, починаючи з 1 січня 2010 року;

4) здійснити протягом двадцяти чотирьох місяців з дня набрання чинності цим Законом організаційно-технічні заходи щодо забезпечення реалізації судами загальної юрисдикції положень частини сьомої статті 11 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" стосовно проведення судових засідань виключно в спеціально обладнаному приміщенні суду.

Posted

У меня тут встречный вопрос... У кого нибудь реестр работает... Я уже второй день не могу в реестр войти... Отзовитесь, а то не знаю, что думать... Это проблемы с реестром (бывает такое иногда) или со мной... вернее у меня...)))

Posted

У меня тут встречный вопрос... У кого нибудь реестр работает... Я уже второй день не могу в реестр войти... Отзовитесь, а то не знаю, что думать... Это проблемы с реестром (бывает такое иногда) или со мной... вернее у меня...)))

Работает, правда при большом количестве запросов срабатывает ограничение на доступ к просматривемым делам, после закрытия открытых окон, все работает нормально. 

Posted

Что то вопрос никак не могу понять. Вы в курсе каким образом решения в реестр попадают?

Я не в курсе, объясните плиз.

Posted

Действительно! Очень трудно попасть в реестр! Очень бдагодарна тем форумчанам, особенно юристам, которые  бросают  полные тексты суд.решений!Спасибо!  Особенно за позитивные решения...!

Posted

я був у інстітуте імені ківалова у одесі і там при мені скачали рішення суду. правда надивився на майбутьніх юристів -хай бог милує. і таки -ображаютьсяколи я іх у кут загнав. замість того що вчитися і набиратисядосвіду воно ще і ображеться. Ну да він гроші сплачуе за нибито навчання

Posted

я був у інстітуте імені ківалова у одесі і там при мені скачали рішення суду. правда надивився на майбутьніх юристів -хай бог милує. і таки -ображаютьсяколи я іх у кут загнав. замість того що вчитися і набиратисядосвіду воно ще і ображеться. Ну да він гроші сплачуе за нибито навчання

Университет при правильном подходе,дает хорошую теоретическую подготовку, а также понимание закона и как он должен применяться и самое важное возможность быстро учиться.

Далее все зависит от желания человека чего-то достигнуть.