Recommended Posts

Опубликовано
2 минуты назад, Lubov12 сказал:

Я з ними не розмовляю, вони телефонують батькам і говорять, що вони повинні заплатить кредит, а вони мені потом дзвонять в істереці чого вони нам дзвонять і так далі. А дом записаний на тата(це колектори говорять що в мене там є  частка, так як я там прописана)

Яка сума боргу?

Опубликовано
3 минуты назад, Lubov12 сказал:

Я з ними не розмовляю, вони телефонують батькам і говорять, що вони повинні заплатить кредит, а вони мені потом дзвонять в істереці чого вони нам дзвонять і так далі. А дом записаний на тата(це колектори говорять що в мене там є  частка, так як я там прописана)

Перекажіть батькам, щоби вони теж з ними не розмовляли. То хай випишуть Вас з того дому. 

Опубликовано
6 минут назад, Lubov12 сказал:

да, вони це все розказали моїм батькам. 

Заспокойтеся і ви, і батьків заспокойте.
У чистий правовий спосіб (без фальсіфікацій (подлога)) нічого вони вам не зроблять, 
тому наберіться терпіння, і готуйтеся до оскаржень, якщо контора ризикне...
На шантаж не ведіться. 

Опубликовано
25 минут назад, Lubov12 сказал:

Також не ведіться на оплату частинами, на оплату на не зрозумілі реквізити і таке інше.

Опубликовано
21 минуту назад, Lubov12 сказал:

Це не є інформацією. Це є переказ телефоних розмов. Остання  порада, Уважно перечитайте всі відповіді, що Вам надали на цьому форумі. В них все , що Вам необхідно зробити. 

Опубликовано
2 часа назад, Lubov12 сказал:

Пусть они с ними не разговаривают и откровенно посылают подальше... Не надо с ними церемониться...

Записанный это как...? Он его купил, построил, унаследовал, принял в дар...

Опубликовано
2 часа назад, juri_rv сказал:

Перекажіть батькам, щоби вони теж з ними не розмовляли. То хай випишуть Вас з того дому. 

Зачем выписывать...

Опубликовано

по 7 МФО які продані в кредит - капітал колекторське агенство.

Проданные это типа по настоящему... Вы в этом уверены... Они Вам могут рассказать много чего, слушайте их больше...

Опубликовано

Не общайтесь с ними больше... Игнорируйте всё общение с ними и ничего не вздумайте платить, ни одной гривны... И родителям тоже скажите...

Опубликовано
3 минуты назад, Bolt сказал:

Не общайтесь с ними больше... Игнорируйте всё общение с ними и ничего не вздумайте платить, ни одной гривны... И родителям тоже скажите...

хорошо спасибо, да він цей дом купив.

Опубликовано
Только что, Lubov12 сказал:

хорошо спасибо

Всегда пожалуйста...

Опубликовано
1 минуту назад, Lubov12 сказал:

да він його купив

Если он его сам покупал, и у него 1/1 часть, так что ему нечего переживать... Вы никакого отношения к этому не имеете...